Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változzak meg? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon bejön de azt mondta hogy én is tök szép meg csinos vagyok ,de azt is hogy túl komolytalan és gyerekes és már nem az első hogy ezt mondják rólam.. Szerintetek hogy tudnék nem is az a nagyon komoly és nem is az a gyerekesen komolytalan lenni?2012. máj. 17. 16:47
1/13 A kérdező kommentje:
ja és 15/L
2012. máj. 17. 16:48
2/13 A kérdező kommentje:
és még annyi hogy egésznap beszélek és beszélek nevetek és nevetek túlságosan pörgök....
2012. máj. 17. 16:50
3/13 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, rám is mondták. Először meg akartam változni, de nem bírom ki, hogy egész órán, és szünetekben komolyan üljek, stb. Inkább pörgök, röhögök, és jól érzem magam. Feltettem egy képet magamról ide, és azt mondták, hogy kicsit kislányos vagyok. Kivasalom a hajam, kis szemfesték, spirál az mindig. Úgy komolyabban tűnök. 15/L:)) Amúgy merre laksz? Megismerkedhetnénk:DD
4/13 anonim válasza:
ne változzatok. :) majd megváltoztok később...
5/13 anonim válasza:
Majd az élet formál idővel, más kedvéért ne változz meg. Aki meg ilyet kér, azzal ne foglalkozz.
6/13 A kérdező kommentje:
első válaszadó : nagyon jóban lennénk az tuti ;DD én mindennap festem magam mégis megkapom hogy gyerekes ://
2012. máj. 17. 17:11
7/13 anonim válasza:
mert nem attól leszel komoly, ha egy kiló vakolat van rajtad!!
értsétek már meg!
ez is az agyi szintedet mutatja
(bocsi, nem sértés de így van)
8/13 A kérdező kommentje:
azért nem egy kilót teszek magamra csak alapozó meg szempillaspirál...
2012. máj. 17. 17:18
9/13 anonim válasza:
Az, hyg valaki festi magát, nem egy kiló vakolatot jelent. Lehet, hogy neked igen, de másnak nem biztos! És szerintem a sminktől komolyabbnak tűnsz..:))
10/13 A kérdező kommentje:
köszi :)))))
2012. máj. 17. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!