Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan randizhatnék vele?
Figyelt kérdés
Én egy 18 éves lány vagyok. Van egy srác, aki 26 éves, és nagyon tetszik nekem. Ő egy nagyvárosban él, csak hétvégén látogat haza szüleihez, akik ebben a kisvárosban laknak, ahol én.(Ha felvesznek, akkor szeptembertől én is ebben a nagyvárosban fogok tanulni.)
Sajnos nagyon rég nem láttam. Nem egy körökben mozgunk a különböhő életkorunk miatt, de én nagyon szerelmes vagyok belé.
Ugyanakkor aggaszt a korkülönbség is, továbbá ő "elég jó" körülmények között él, én pedig egy átlagos családból származom.
Ő az a "macsó" fajta, rengeteg lánynak tetszik. Engem se mondanak csúnyának, de nem is tartom magam olyan szépnek, akit észrevesz egy ilyen fiú.
Van aki beképzeltnek is tartja. (bár sztem nem az) Szerintetek hogyan ismerekedhetnék össze vele?
2012. máj. 17. 15:31
1/4 anonim válasza:
Menj oda ismerkedni bármi kisülhet
2/4 anonim válasza:
Titkon azért akarsz ott tanulni,hogy végre összejöhess vele....?mert akkor az elég gáz:S
4/4 A kérdező kommentje:
nem, nem azért akarok ott tanulni, hogy összejöjjek vele.
2012. máj. 19. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!