Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/14 DownDownDown válasza:
Attól hogy megdicsér,még nem biztos hogy akar tőled valamit.
Én is szoktam az osztálytársaimnak csak úgy bókolni,hogy jó a hajad,nadrágod,cipőd,stb.. de ettől még nem tetszik egyik sem,de ő jól érzi magát tőle :D
Ha elhalmoz bókokkal,akkor talán.
12/14 anonim válasza:
Milyen duma ez hogy semmi hasznod belőle? Mekkora egy önző pi*csa vagy. Csak azért mert nekem nincs hasznom belőle nem csalhatok egy mosolyt az arcára, hogy szasz pajtás jól nézel ki? Nagyon kicsi lány lehetsz te még, ha még ennyit sem tudsz
13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó nem érted!
Én hosszútávra gondolkodok, nem akarok senkit sem áltatni,sem félrevezetni hamis bókokkal,ezért inkább nem mondom.
Az idióta pcsák azok a lányok,akik össze vissza bókolnak mindenféle pasiknak,akik ezt félreértik,majd bepróbálkoznak,és kiröhögik őket. Én nem akarok ilyen kellemetlen helyzetbe hozni senkit sem.
2012. máj. 15. 08:16
14/14 anonim válasza:
Csak azért mert megdicsérsz valakit nem fogod áltatni... Ezért van sok ilyen hülye kiscsaj, aki egyből azt hiszi hogy ha valaki bókol neki akkor már járnának vele meg mittudomén. Ez nem így működik. Van egy olyan emberi tulajdonság hogy kedvesség, igen van tényleg. Nem csak a legendákba. És ha valakivel kedves vagy az boldog lesz tőle. És ez neked is örömet okoz. Más a flört és más a bók. Aki mindenkivel flörtöl az valóban nem helyes. De attól hogy megdicsérsz valakit még nem gondol semmi rosszra. Mondom kislány vagy te még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!