Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet tetszem neki? Többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy fiú, nem osztársam, csupán évfolyam társak vagyunk. Állandóan ellenkezik (nem durván azért, csak beszól néha) ma nézte a terembeosztást (mert németen együtt vagyunk) és én is odamentem megnézni h hol leszünk németen. Erre ő megkérdezte hogy hogy is hívják a tanárt aki a németet tanítja nekünk..a furcsa az volt h a terembeosztáson rajta van a tanárok neve, és a szemét majd kiszúrta a tanárnőnk neve.. Aztán mentünk a buszmegbe ahol szintén ellenkezni kezdett, de suliból kifele menet is 'véletlenül' mindig mellettem áll. Ja és a buszmegbe is agyonrabámult, és közben mosolygott is. A baj csak h rohadtul komolytalan :D de érdekelne a véleményetek..szerintetek ez lehet annak a jele h tetszem neki??2012. máj. 10. 15:30
1/8 A kérdező kommentje:
Ja, és mindketten 15 évesek (elsős gimisek) vagyunk
2012. máj. 10. 15:31
2/8 anonim válasza:
Egy jó kefélést akar! Menj bele!!!
3/8 anonim válasza:
"agyonrabámult" "buszmeg" Uram irgalmazz!
4/8 A kérdező kommentje:
Kérlek értelmes válaszokat mondjatok !! Amúgy nem hiszem h megkefélni akart. Nem aza csajozós típus..szóval olyanok válaszát várnám, akik már tapasztaltak ilyet. Nem ilyen kis szemetekét, akik unalmukba ide írkálnak teljesen felesleges válaszokat :D thanks!
2012. máj. 10. 15:42
5/8 anonim válasza:
Elképzelhető, bár mi lányok néha sokszor mást képzelünk bele a helyzetbe, mint ami valójában történik. :) Amúgy ezt vele kéne megbeszélned. Ha incselkedik, akkor kérdezz rá: "na mi az, csak nem tetszem neked? " :D
6/8 A kérdező kommentje:
Amúgy azaz érdekes h ő már ezt megtette :) velem szemben..egyszer ellenkezett, én visszaszóltam vmit és megkérdezte: 'mivan te szerelmes vagy belém?'
2012. máj. 10. 16:06
8/8 A kérdező kommentje:
Nem mondtam konkrét választ: 'óh egyből hát persze :D imádlak' ezt viccesen mondtam, nem hiszem h bármit kivett volna belőle
2012. máj. 10. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!