Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a csaj 2x akkora mint én, akkor most, hogy van ez? Vagy nem feltétlen jelenti azt, h nem tetszem neki?
Egyrészt felszínes vagy.
Másrészt a szépség relatív, neki más ízlése van, mint neked, ezt fogadd el.
Üdv.
Nem értem miért nem tudják felfogni az emberek, hogy egy párkapcsolatnál nem a külső a legfontosabb!
Lehetsz te modellalkatú, ha belülről nincs rendben valami... Lehet ezt érzi a pasi. Vagy nem is az, hogy veled nincs rendben valami, egyszerűen csak a srácnak nem olyan lányok tetszenek, mint amilyen te vagy. De ez nem katasztrófa, neked sem tetszik mindenki, ugye? :)
De ha nagyon ragaszkodsz a külsőségekhez..., képzeld, akármennyire is hihetetlen, de léteznek pasik, akiknek a teltebb lányok jönnek be, nem a vékonyak!
Nem akarlak megbántani, mivel nem ismerlek, nem tudom, hogy milyen vagy igazából, de abból, amit írtál az jön le, hogy felszínes vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!