Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vannak még ilyen lányok, vagy túl nagyok az elvárásaim?
én is ilyen vagyok, de nem tartom magam unalmasnak és mások se tartanak, legalábbis úgy tudom :)
viszont ez hátrány is egyben, mert én hiába vagyok ragaszkodó meg minden, ha ezt nem értékeli a másik
Szia!
Próbáltál már összejönni egy olyan lánnyal aki nem a legszebb, vagy ne adj isten nem vékony, hanem dundi? Ajánlom őket figyelmedbe. Nagyon ragaszkodóak, tudnak szeretni... persze vannak olyan lányok is, akik mind alakilag mind külsőleg szép, mégis valami miatt kevesebb az önbizalma. Általában önbizalom hiányos az az ember,akire a jellemzésed illik. Szerintem sok ilyen lány van, csak ki kell kicsit nyitni a szemed, és nem kell vele foglalkozni, hogy mások lenézik.... ismerd meg azokat is, akik egy félreeső sarokban ülnek, és várnak... a csodára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!