Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek vannak még ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vannak még ilyen lányok, vagy túl nagyok az elvárásaim?

Figyelt kérdés
Olyan lányt szeretnék, aki csendes, félénk, megértő, kedves, bájos van humorérzéke és bármiről lehet vele beszélgetni, érzelmes, odabújós típus és a párjához ragaszkodó, hűséges.

2012. máj. 13. 19:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen vagyok. Bár néha rossz, mert a sokan kihasználnak a naivságom miatt is. :(
2012. máj. 13. 20:37
 12/18 anonim ***** válasza:
11. Úgyszint.:S Teljesen rám illik.:D Azt meg kikérem magamnak,hogy unalmas vagyok,hát micsoda dolog az,hogy ha nem ordít mint a sakál,meg rázza a fenekét,már unalmas? :D Beszélgetni se lehet egyedül,talán a másiknak is igyekezni kéne,és akkor nem menne ez az "unalmas vagy" duma. Persze,hogy nem unalmas a r*banc,mert az mindenáron be akarja magát fészkelni a másik ágyába,és ehhez produkálja magát.Kedves kérdező,vannak ilyen lányok,csak a gond az,hogy számít a külső,és nem mondom egy szóval se,hogy nem vagy helyes,de a többség,aki ilyent kiír,és én elkezdek vele csevegni,sokkol a kinézetével. Szóval nem árt az igények mellé igényesnek is lenni. Én meg,hogy nyilatkozzak a leírt nőszemély nevében,köszönöm,inkább egyedül maradok,minthogy csak a belső miatt keressek valakit,aki egyáltalán nem tetszik(mert nem elég sajnos a szép belső,vonzalom is kell),mert ilyenből lenne egy tucat,vagy beadjam a derekam egy cicafiúnak,aki otthagy,ha nem lesz még a héten szex.:D
2012. máj. 13. 20:53
 13/18 anonim ***** válasza:

én is ilyen vagyok, de nem tartom magam unalmasnak és mások se tartanak, legalábbis úgy tudom :)

viszont ez hátrány is egyben, mert én hiába vagyok ragaszkodó meg minden, ha ezt nem értékeli a másik

2012. máj. 13. 21:02
 14/18 anonim válasza:
Én pont ilyen vagyok. 21 L
2012. máj. 13. 22:06
 15/18 anonim válasza:
100%

Szia!

Próbáltál már összejönni egy olyan lánnyal aki nem a legszebb, vagy ne adj isten nem vékony, hanem dundi? Ajánlom őket figyelmedbe. Nagyon ragaszkodóak, tudnak szeretni... persze vannak olyan lányok is, akik mind alakilag mind külsőleg szép, mégis valami miatt kevesebb az önbizalma. Általában önbizalom hiányos az az ember,akire a jellemzésed illik. Szerintem sok ilyen lány van, csak ki kell kicsit nyitni a szemed, és nem kell vele foglalkozni, hogy mások lenézik.... ismerd meg azokat is, akik egy félreeső sarokban ülnek, és várnak... a csodára.

2012. máj. 13. 22:50
 16/18 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok... csak nekem nagyok az elvárásaim a srácokkal szemben :D
2012. máj. 15. 16:25
 17/18 A kérdező kommentje:
Minden lánynak azok, kivéve a csúnyácskáknak, bár manapság már ők is eléggé válogatósak lettek.
2012. máj. 15. 16:29
 18/18 Zsoldos Andrea válasza:
félénk egyáltalán nem vagyok, csendes pedig akkor, ha valakit hallgatok... itt nem az elvárásokról van szó, mert olyan lányt nem fogsz találni aki pontosan ilyen személyleírással rendelkezik :DDD ha megtalálod az igazit, akkor nem biztos hogy ilyen lesz, és reménykedjünk benne, hogy kellemesen fogsz csalódni majd :))))
2012. máj. 15. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!