Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/fiúk, nektek mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/fiúk, nektek mi a véleményetek a suli "sztárjai"ról?

Figyelt kérdés
Gondolom mindenkinek a sulijában vannak/voltak olyan fiúk/lányok akik szinte már sztárok voltak és mindenki csak velük akart járni, haverkodni stb. Én személy szerint utálom az ilyet, de nem tudok mit tenni, egyszerűen jelentéktelennek érzem magam. Aki nekem eddig tetszett rám se nézett inkább követte a népszerű, kigyurt, kötcsögöket.
2012. máj. 13. 11:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
"Sajnos" az én sulimban nem voltak ilyenek és a mostaniban sincsenek. (Általánosból gimibe mentem.)
2012. máj. 13. 11:06
 2/16 Csegi89 ***** válasza:
Az, hogy a suliban 'sztárok' nem jelent semmit. Lehet, hogy az életben nagy nullák lesznek (az is lehet h nem). Nem kell törődni ilyennel, meg irigykedni rájuk,, járd a saját utad...olyannal haverkodj akivel jól érzed magad.
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Magasról teszek az ilyen menőkre. én sem szeretem őket
 4/16 anonim ***** válasza:

Attól, mert Te azt látod, hogy körülrajongják lehet, hogy egy (igaz)barátja sincs.

Ne érezd magad kevesebbnek Tőle, minden ember egyenrangú. Na jó, ez azért erős általánosítás volt, de kb. ez lenne az egész lényeg.:)

2012. máj. 13. 11:07
 5/16 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én se szeretem az ilyeneket, nem a személyes tapasztalatok miatt (ami nincs), hanem az "elv" miatt.
2012. máj. 13. 11:08
 6/16 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt a középiskolában, csak én lány vagyok. Sokszor éreztem én is magamat jelentéktelennek, mert nálam sokkal szebb, stílusosabban öltözött lányok voltak a suliban és ezt sokszor éreztették is velem, hogy nem vagyok elég jó. Soha nem értettem azokat a fiúkat sem, akik hülye, hisztis libákkal jártak, ráadásul nem is voltak szebbek nálam. Mégis népszerűek voltak és ők álltak a központban.

Végülis, teljesen "normális", hogy minden tini a szebb, okosabb, nagyobb egojú társaikat bálványozzák. Ez márcsak ilyen. De eljön az a pillanat, amikor rájönnek arra, hogy néha a külső mögé is kell látni.

2012. máj. 13. 11:12
 7/16 anonim ***** válasza:

Egyébként általában, akiket sztárolnak és mindenkivel azt éreztetik, hogy milyen jók és másokat lenéznek, ők így kompenzálják a gyengeségüket.

Figyeld meg azokat, akik olyan nagyon szupernek érzik magukat, hogy milyen zűrös az otthoni élete.

Amúgy meg a többieknek igazuk van. Rengeteg helyes lány van, akik mondjuk nem egy Angelina Jolie-k, de sokkal értékesebbek, mint a többi ribanc kinézetű, üresfejű lányok.

Még egy megjegyzés: A kigyúrt, macsós, "suli menős" srácok soha nem vonzottak.

2012. máj. 13. 11:17
 8/16 anonim ***** válasza:

Nálunk sincsenek ilyenek.

Csak bunkó (ge)cigányok.

2012. máj. 13. 11:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Én utálom őket.Nem is törődök velük.:)
2012. máj. 13. 11:26
 10/16 anonim ***** válasza:
Szinte az összes ilyen "sztár", azért lett ismert a suliban, mert a naiv kislányok az összes hazugságát elhitték és futnak az ilyen fiúk után.Mások pedig azt látják, hogy mennyi csaj akar ezzel járni, biztos jófej lehet...
2012. máj. 13. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!