Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk, nektek mi a véleményetek a suli "sztárjai"ról?
a munkahelyeken is vannak ilyenek, megnyugtatlak.
nos, az én sulimban is előfordultak ilyen sztárok, ők az egyik klikket alkották, mi, a kicsit csóróbbak, kevésbé menők meg a másikat. mindenhol lehet találni olyan embert, akivel jól kijössz, és szövetséget alkothatsz. valahogy soha nem is vágytam arra, h a menők bevegyenek a bandába, mert az nem az én világom volt, most sem az.
szeretem a közvetlen, barátságos két lábbal a földön járó embereket, akikkel az igazi életről, a komoly dolgokról lehet beszélgetni, és nem arról, h ki mekkorát hányt a hétvégén és kivel feküdt le.
ja, és a suliban sosem "pasiztam", mert sok olyat láttam, hogy valakik együtt jártak, és a szakítás után meg fújtak egymásra.
Lehet valaki azért "sztár" , mert tett valami nagyot . ( életet mentett , megmászta a Himaláját , megnyerte a matekversenyt , stb )
Lehet az is "sztár , aki a semmiért lesz menő . ( drága kocsija van , menő cuccokba jár , drogozik , stb ) .
Az elöbbiek megérdemlik az elismerést , mig az utóbbiak csak érdemtelen percemberkék .
Szerintem mindenki megtalálja a neki illő partnert . A jelentéktelenek a jelentékteleneket vonzzák .
Én nem "érzem"ugy ,hogy bárki is sztár lehetne "körülöttem"
PL:iskola:attól nem lesz sztár a szememben ,hgy a tiniribik rákattannak:D,de legalább nem tőőlem kunyerálnak cigitXD(mondjuk nem dohányyzom:D)
Meg az ilyen emberek unalmasak igazából!
Írok a másik oldalról is.
Az átlagtól eltérőbb gyerek voltam már ovis koromban karatézni tanultam szülői nyomásra ami aztán rányomta bélyegét életemre. a suliban egyike voltam a legnépszerűbb embereknek sokan haverkodtak velem DE csak felszínesen.Ált iskola 5-6 osztályos koromban már a 8.osokkal lógtam de le is tettem vmit az asztalra első hetekben körbevertem mindenkit aztán mindenki tudta a suliban mi a pálya, középiskolában ugyanaz volt lerendeztem az első hetekben h jó 4 évem legyen ...de igazi barátaim nem nagyon voltak és ez miatt h féltek tőlem inkább tartottak tőlem az osztálytársaim is.
Nálunk voltak. igaz ennek 3 éve. örültünk mert kis buzgómócsing létükre mindent elvállaltak. Mi meg röhöghettünk a hátsó sorban és semmi dolgunk nem volt.
Én örültem hogy a tanárok nem engem csesztetnek hanem őket istenítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!