Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/fiúk, nektek mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/fiúk, nektek mi a véleményetek a suli "sztárjai"ról?

Figyelt kérdés
Gondolom mindenkinek a sulijában vannak/voltak olyan fiúk/lányok akik szinte már sztárok voltak és mindenki csak velük akart járni, haverkodni stb. Én személy szerint utálom az ilyet, de nem tudok mit tenni, egyszerűen jelentéktelennek érzem magam. Aki nekem eddig tetszett rám se nézett inkább követte a népszerű, kigyurt, kötcsögöket.
2012. máj. 13. 11:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

a munkahelyeken is vannak ilyenek, megnyugtatlak.

nos, az én sulimban is előfordultak ilyen sztárok, ők az egyik klikket alkották, mi, a kicsit csóróbbak, kevésbé menők meg a másikat. mindenhol lehet találni olyan embert, akivel jól kijössz, és szövetséget alkothatsz. valahogy soha nem is vágytam arra, h a menők bevegyenek a bandába, mert az nem az én világom volt, most sem az.

szeretem a közvetlen, barátságos két lábbal a földön járó embereket, akikkel az igazi életről, a komoly dolgokról lehet beszélgetni, és nem arról, h ki mekkorát hányt a hétvégén és kivel feküdt le.

ja, és a suliban sosem "pasiztam", mert sok olyat láttam, hogy valakik együtt jártak, és a szakítás után meg fújtak egymásra.

2012. máj. 13. 11:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Lehet valaki azért "sztár" , mert tett valami nagyot . ( életet mentett , megmászta a Himaláját , megnyerte a matekversenyt , stb )

Lehet az is "sztár , aki a semmiért lesz menő . ( drága kocsija van , menő cuccokba jár , drogozik , stb ) .

Az elöbbiek megérdemlik az elismerést , mig az utóbbiak csak érdemtelen percemberkék .

Szerintem mindenki megtalálja a neki illő partnert . A jelentéktelenek a jelentékteleneket vonzzák .

2012. máj. 13. 11:47
 13/16 jin ***** válasza:

Én nem "érzem"ugy ,hogy bárki is sztár lehetne "körülöttem"

PL:iskola:attól nem lesz sztár a szememben ,hgy a tiniribik rákattannak:D,de legalább nem tőőlem kunyerálnak cigitXD(mondjuk nem dohányyzom:D)

Meg az ilyen emberek unalmasak igazából!

2012. máj. 13. 11:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Írok a másik oldalról is.

Az átlagtól eltérőbb gyerek voltam már ovis koromban karatézni tanultam szülői nyomásra ami aztán rányomta bélyegét életemre. a suliban egyike voltam a legnépszerűbb embereknek sokan haverkodtak velem DE csak felszínesen.Ált iskola 5-6 osztályos koromban már a 8.osokkal lógtam de le is tettem vmit az asztalra első hetekben körbevertem mindenkit aztán mindenki tudta a suliban mi a pálya, középiskolában ugyanaz volt lerendeztem az első hetekben h jó 4 évem legyen ...de igazi barátaim nem nagyon voltak és ez miatt h féltek tőlem inkább tartottak tőlem az osztálytársaim is.

2012. máj. 13. 14:00
 15/16 anonim ***** válasza:
Na ehhez muszály hozzászólnom! Elsős gimnazista vagyok 15 éves lány. Volt a suliba két 12.es fiú, akikért mindenki odavolt..egy ideig (kigyúrt, jól öltözött pasik voltak, minden csaj körbe vette őket) az egyikükről kiderült h egy félénk csicska, nem ért a nőkhöz és nem is volt csaja sem. A másik izompacsirtán meg röhögött a féliskola amikor olyan béna h még a rendőrszakközépibe sem vették fel XD . Az utóbbi am rengeteg csajt kihasznált..de már csak nevetnek rajta is.
2012. máj. 13. 15:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Nálunk voltak. igaz ennek 3 éve. örültünk mert kis buzgómócsing létükre mindent elvállaltak. Mi meg röhöghettünk a hátsó sorban és semmi dolgunk nem volt.

Én örültem hogy a tanárok nem engem csesztetnek hanem őket istenítik.

2012. máj. 14. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!