Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok válaszolnátok erre?
nagyon szomorú vagyok,28évesen még nem volt barátnöm,
körülöttem mindenkinek van valakije,
nekem egyszerüen nem jön össze,persze ilyenkor jön az,hogy biztos rosszul csinálok valamit,de nem,az évek alatt mindetn kirpobáltam,voltam izmos,ilyen,olyan hajam volt,pszihologushoz is jártam ezzel a problémával...semmi sem segitett, pedig lány barátaim szerint nem vagyok rossz pasi,kedves,intelligens és jó humorúnak látnak...mégis,egyfolytában ismerkedek,idegen lányokat is leszólitok de semmi,csak ugyanazt kapom az elitasítást...sajnos erre rámegy az életem,munkám...azt sem értem ha szórakozohelyen odamegyek egy lányhoz,köszönök,bemutatkozom normálisan,miért viselkednek úgy,hogy vissza se szólnak csak elforditják a fejüket,ez borzasztó...ötletem sincs ,hogyan ismerkedhetnék meg valakivel, szerintetek miért ilyen nehéz,és miért van az,hogy a bunkó,magukat megjátszó,átlátszóan gátlástalan pasik meg népszerüek a csajoknál?
28 évesen akit diszkóban "szed össze", az olyan is lesz...
A helyedben keresnék valami hobbit, ott valószínűleg lesz olyan lány, akivel meglesz a közös hang.
barátokkal nem próbálkozom,mert nekem többet ért ha megmaradnak barátok,mint ha kapcsolat lenne belöle ki tudja meddig...
én mindenhol próbálkozom,sokat járok szórakozni,mindig ismerkedek,utcán bárhol megszólitok lányokat,mert hiszek a nagyszámok törvényében, ilyenkor azért megszokták adni a számukat,de mégsem lesz sosem semmi,mert vagy elhal a dolog,találkozni már nem mernek legközelebb,vagy kiderül van barátjuk vagy azzal jönnek,hogy még nincsenek túl az elözö pasijukon...
Képet én is szivesen megnéznék.:)
Mi az érdeklődési köröd?
Utolsónak igaza van. Ne diszkóban ismerkedj.
Keress olyan dolgot, ami érdekel.
Vmilyen sport? Tánc? Művészetek? Színház? Suli?
Igen, főleg az a te bajod, hogy rossz helyen ismerkedsz!
És miért megy rá a munkád, az életed? Annyira görcsös vagy. Egy olyan dolog körül forog az életed, ami nincs is /párkapcsolat/. Mi lenne, ha inkább azzal foglalkoznál, amit épp csinálsz? Láthatod te is, hogy ez az izomszagú próbálkozás nem vezet sehova. Az meg, hogy a nagy számok törvényében hiszel, elég szar kifogás. Ahhoz,hogy valakivel járj nagyon sok idő és szimpátia kell. Te meg mindenkihez odamész hátha sikerül. Mi lenne, ha csak olyanokat hívnál randizni, aki tényleg érdemes rá? mert te kb annyit csinálsz, hogy hm szép ez a lány, gyere randizzunk. Egyiket se tünteted ki igazi figyelemmel, kb ilyen aknavető a stílusod. Ne csodálkozz, ha senkit sem érdekelsz, mert téged se érdekel igazán senki, csak az, hogy végre járhass valakivel, megszűnjön a problémád. Egy nő nem erre való, hogy fájdalomcsillapító legyen a kínjaidra. Több figyelem, energia, és kitartás !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!