Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok ennyire a bunkókra buknak?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem h régen mikor kedves, figyelmes, érzékeny voltam velük kb szartak a fejemre...most h flegma lettem, és kb feladtam h találok normális csajt...köcsög vagyok velük, szrok rájuk, csak szexre megyek...stb...egyből több lány is folyamat írogat...stb...tényleg ennyire ez kell nekik? Alapból nem ilyen vagyok...de ha ezt élvezik...megérdemlik...xD2012. máj. 13. 15:43
1/16 anonim válasza:
akkor te találsz idióta csajokat, én mpl nem szeretem a bunkükat
2/16 anonim válasza:
okes . gyakorikerdeseken amugyis csak normalis valaszadok vannak :p
3/16 A kérdező kommentje:
hát nem tudom...volt 1 full kedves csaj (tényleg aranyos) ...kedveskedtem neki, jó voltam vele...le se sz*rt...majd feladtam, elkezdtem vele bunkó lenni, és 1ből love...persze már megutáltam szóval hamar dobtam..nekem ilyen nem kell ^^
2012. máj. 13. 15:49
4/16 A kérdező kommentje:
heh...csak reménykedek h valami normális csaj leírja h ez most mi? :P
2012. máj. 13. 15:49
5/16 anonim válasza:
Jól látod, én is ezt tapasztalom sajnos, hihetetlen, de így működnek, biztos van kivétel, de ők általában a ronda, csúnyak, kövér lányok, akik senkinek sem kellenének.
Én is bunkózni kezdtem, sokkal nyerőbb, komolyan mondom. MÉg összeveszek vele és végül ő könyörög, hogy meséljek már magamról, meg ne menjek el. Hihetetlen!
6/16 A kérdező kommentje:
aha :D akkor tényleg...ebbe az esetbe viszont ne sírjanak h nincs normális pasi..hha ilyen ostobák...xD
2012. máj. 13. 15:52
7/16 nanoxD válasza:
hát szerintem lehet h azér csinálják mer van egy olyan feltételezés hha egy fiú bunkó veled akk beléd van zúgva. Mondjuk néhány fiú télleg így "mutatja ki" h szerelmes de mind1 szentem ez nem általános! Vagy egyszerűen csak idióta lányokkal ismerkedtél meg eddig xD am én biztosan azt értékelném ha egy fiú kedves viszont azt is értékelem ha még velem szemben is kiáll a saját nézőpontján és nem állandóan helyesel (mer ilyen fiút is ismerek :P) hanem felvállalja a saját véleményét! Huhh kicsit hosszú lett bocsesz
9/16 A kérdező kommentje:
utolsó előtti köszi :) utolsó...hát ez van :(
2012. máj. 13. 16:06
10/16 anonim válasza:
Lányok ezt magatoknak köszönhetitek, mi csak az igényekhez igazodunk. Ha nektek a bunkók kellenek, hát megkaphatjátok.
Én is jófiú voltam és emberszámba sem vettek a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!