Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok ennyire a bunkókra buknak?
Ez nagyon igaz. A lányok jobban szeretik a bunkó pasikat. A kedvencem amikor egy csajt jó párszor elver a barátja, szakítanak, erre a csaj összejön egy másik bunkóval.
Ja és csajok nyugodtan mondjátok: ez nem így van.
Figyi, ez komolyan nem így van. azok akikről ti beszéltek, akkor nem hozzátok valók. szerintem keresgessetek tovább, és ne legyetek bunkók. legyetek ti kivételek!
amúgy ez tisztára ez a film: Bunkó vagyok, így hódítok
mióta kicsit lekezelő vagyok, pimaszkodok, és kikötöttem magamnak hogy nekem tökéletes csaj kell nem jöhet akárki, és minél több lányt megismerek észrevettem hogy megnőtt a tőlük jövő érdeklődés DE NEM KICSIT, ez a személyiségfejlődés 1 év munkája volt eddig. Egyre tapasztaltabb vagyok! Az önbizalmam egyre stabilabb, határozottabb, bátrabb, és erősebb leszek!
Aki nem alkalmazkodik azt a természet összemorzsol, kifacsar, elpusztít. Ezt jegyezzétek meg :P
Nem kell feltétlen bunkónak lenni, a lányok nem a bunkóságra vagy a kedvességre buknak hanem a tökösségre :D Ami ált. a faxfejeknek van meg jobban xd De csak általában.
F18
Hát nem tudom. Nálam a bunkó, flegma, nagyképű f.szfejek elmehetnek a sunyiba. Tudod kiknek jön ez be? A hülye r.bancoknak...azoknak kell, hogy verje a pasijuk, hogy semmibe vegye, alázza.
Már ne is haragudj, de ha parasztul viselkedsz, én is úgy viselkedek veled és egyenes úton haladnál az első találkozás után afelé, hogy újabb emberre mondjam, hogy akkor sem kéne, ha ő lenne az egyetlen...
Hidd el ismerek ilyet...az elején még azt is mondtam, hogy egészen jóképű, egy-két beszélgetés után sütött róla a felsőbbrendűség érzés, meg a "kihaénnem"..én leírtam magamban akkor. Rá egy fél évre, egyik lánnyal összejött és amit látok a kapcsolatukból, már az is elrettentő. Én rég kivágtam volna már a csaj helyében.
Abba belegondoltál már, hogy az érett nők nem a lekezelő és flegma pasikat akarják maguk mellé, hanem a nagybetűs FÉRFIt? Ezen érdemes lenne picit gondolkozni. Persze ha csak szexelni akarsz, akkor olyan lányokkal fogsz összekerülni, akiknél az általad leírt viselkedés elvárás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!