Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ez?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy egyszer közelebb kerülünk egymáshoz azzal a lánnyal, akit szeretek...és mindig jó egy ideig minden... és ha már sokáig jól érezzük magunkat együtt, valahogy valami mindig keresztbe tesz és veszekszünk... és nem beszélünk, próbálom kerülni, de valahogy mindig ő kezdi el újra a beszélgetést és én nem tudok mit tenni :S tudom az elfutás szégyen, de valahogy én nem bírom már ezt :////// ráadásul osztálytársam és kerülni se tudnám, mégha a akarnám se..ott ülök mögötte :SSSSS

2012. máj. 13. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Tiszta szappanopera :D :D :D

Ha sok neked, és nemlehet vele megbeszélni, akkor tovább kell lépni s kész.

Egy kis dráma, még egy szappanopera jelenet és vége :D XD

2012. máj. 13. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:
nem ez nem szappanopera ez az élet-.- de igazából ha akarnám se tudnám őt "otthagyni" mert nagyon szeretem :/
2012. máj. 13. 18:19
 3/5 anonim válasza:
Hát ha nem tudjátok megbeszélni, akkor meg kell tanulnod elviselni.
2012. máj. 13. 18:26
 4/5 A kérdező kommentje:
3/4éve próbálom elviselni és kibújni minden alól o.O de valahogy mondom ugyan oda jutunk ki, mert túlságosan is beleszerettem... és ha valami baja van én vagyok az első...meg ilyesmi...de valahogy semmi... egyszer volt köztünk csók...és mondta nem is egyszer, hogy lefeküdne velem, de ez így nem hangzik normálisan o.O
2012. máj. 13. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor felejtsd el. Ez így nem fog működni.
2012. máj. 14. 15:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!