Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudod hogy az igazit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudod hogy az igazit találtad meg?

Figyelt kérdés

Úgyértem miből lehet ezt tudni, hogy ő az akit kerestél akire vártál évek óta..

külsőleg belsőleg és milyen tulajdonságokból..és ha megtaláltátok akkor tényleg olyan amilyennek képzeltétek előtte:))

Én pl vártam a herceget és most nemrég el is jött:)

2009. jún. 25. 23:45
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

hát ha eljött akkor mi itt a kérdés?:P

am onnan,h ha meglátom olvadozok,hevesebben ver a szívem,midnenben kiegészítjük egymást,elnézem ahibáit,és azokkal együtt szeretem,kitaláljuk mire gondol a másik..szóval ilyenek:)

2009. jún. 25. 23:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

sehonnan.

csak reméli az ember.

2009. jún. 25. 23:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez az IGAZI elég furcsa fogalom. Az első válaszoló definíciója.. hát. Életedben kábé lesz egy rakás akitől olvadozol meg hevesebben ver a szíved. Ami majd el fog múlni. Igen, el fog. Mindenkinél. Nem mindegy ugyan, mi marad utána. Meghitt szeretet, vagy lapos langymeleg kapcsolat. Ismerkedős rózsaszínködös szakaszban nem lehet tudni, hogy ő-e az igazi vagy sem. Az később derül ki.

Plusz lehet ezért le leszek pontozva, de ezek a szólamok, hogy nélküle nem tudsz élni stb. Enyhe túlzás. Nem azzal kell foglalkozni, meg patetikusan megfogalmazni, hogy mi lenne, ha nem lenne. A lényeg az, mi van, ha van. Milyen vele együtt élni? Megy az? Ma is, holnap is, tíz év múlva is, kopasz fejjel, görbebottal, ráncosan is? Ha sáros cipővel rámegy a frissen tisztított szőnyegedre akkor is? Ha a krumplit hevenyészve főzi vizesre, akkor is?

2009. jún. 26. 00:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

-olyan,mint ahogy megálmodtam*

-félt

-gondoskodik rólam

-figyel rám

-fontos vagyok neki

-az előző 3 nálam is így van

-mosolygok ha rá gondolok

-sokat gondolok rá

-tűkön ülve* várom hogy találkozzunk

-szeretem amikor vele vagyok

-megért

-melletem áll

-előző 2 nálam is így van

-boldog vagyok amikor vele vagyok

-szeret!!(úgy ahogy vagyok)

-....

még mondjak???

2009. jún. 26. 00:07
 5/9 anonim ***** válasza:

-bármilyen körülmények között ő nekem a legfontosabb

(előző vok.)

2009. jún. 26. 00:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Biztos nem lehetsz benne , hogy Ő az igazi.Főleg amíg tart a rózsaszín köd
2009. jún. 26. 07:54
 7/9 anonim válasza:

Mindigis ilyen tökéletes , és klassz emberről álmodtam.

Helyes, sportos, gondoskodó, mindig megnevettet, mellettem van, határozott, szeret. Rengeteg mindent lehetne még sorolni. És ezek kölcsönösen így vannak. Mindent megtennék érte, boldog vagyok vele.

És érzem azt,hogy még 70 év múlva is vele szeretnék lenni. Minden egyes nap, reggel mellette ébredni.

Nekem ilyen az Igazi.

2009. jún. 26. 09:13
 8/9 anonim ***** válasza:
ez lutri, te érezheted úgy hogy számodra ő a tökéletes, ha ő meg majd elhagy valakiért, akkor már tuti nem azt fogod gondolni, hogy ő a nagy Ő:) egyébként csak remélni lehet bizakodni, hogy majd talán ő lesz az, akivel leélheted az életed, de ha már te így gondolod az fél siker:). sajnos a legjobb emberismerőnek is okozhatnak meglepetéseket.
2009. jún. 26. 10:47
 9/9 anonim válasza:
Tökéletes annyi, még ha nem is az, de te annak látod. Mikor vele vagy, megszűnik az idő... mikor rád mosolyog legszívesebben százszor elzárnád magadnak azt a pillanatot az emlékedbe. Annyira sikerül téged felvidítania, hogy egyfolytába mosolyogsz és nem tudod letörölni, eltakarni:) akivel olyan jól elvagytok, hogy el sem hiszed... olyan aki feldobja az életedet, kizökkent a hétköznapokból, mintha egy álom lenne:) még nem tudom miez.. tökéletes valaki számomra, vagy csak rózsaszín ködfelhő, mindenesetre ez még kiderül:)
2009. jún. 26. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!