Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy találjam meg az igazit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjam meg az igazit?

Figyelt kérdés

Hogyan vegyem észre azokat a lányokat akiknek bejovok, akikkel akár működhetne egy kapcsolat?

Főleg olyan lányokat veszek észre akik szépek de sose járnának egy olyan pasival mint én.

Még sose volt barátnőm, és már nagyon szeretnék, de itt fosulin is csak a szép elérhetetlen kategóriával szembesülök. Én csak egy kedves átlagos lányt szeretnék, de olyan lehetetlennek tűnik. Akiknek tetszenek nem veszem észre, akiket én veszek észre meg nem akarnak tőlem semmit.

21/f

2011. szept. 27. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak kezdj el ismerkedni lányokkal...
2011. szept. 27. 12:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek az első válaszolóval. Kötetlenül kezdj el beszélgetni mindenféle típusú lánnyal, akár bejön, akár nem, így tapasztalatot gyűjtesz és növeled az önbizalmadat is, ami mindenképpen hasznodra válik. A kedves, átlagos lányokat sem lehetetlen "megszerezni", és attól még mert valaki szép, még nem elérhetetlen. Ezért mondtam azt, hogy ismerkedj és rájössz, hogy te is érsz annyit, ha nem többet, mint más ember.

Egyébként mi a gond veled, amiért azt írtad, hogy : "egy olyan pasival mint én"?

21/L

2011. szept. 27. 19:28
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát önbizalom nem igazán jön. Voltunk nem rég haverral koncerten, kétszer 2 csajból 0 siker, egyiknél mindketten felsültünk a másiknál meg inkább ő jött be az egyiknek, a másiknak egyikünk se. Ráadásul sokszor eltervezem hogy most odamegyek valakihez beszélni de valahogy megfagyok, akár mennyire is szeretnék.

Hát csupán annyi hogy mackós termetű vagyok. Meg nem az a gazdag srác nincsenek jó cuccaim, nem vagyok ott minden programon, és a többi felszín ami egy szebb nőnek kell. Vannak akikben látom hogy talán de velük se merek. Nem mondom hogy senkinek se jövök be csak elég kevés lánynak szerintem.

2011. szept. 27. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:

19:28 vagyok

Ha "csak" ennyi a probléma, akkor ezeken valamilyen szinten lehet változtatni, ha te is akarod. Pl. ha még nem sportolsz, akkor kezdj el valami olyat, amihez van kedved, és szívesen csinálnád [azonban nem kell, hogy kigyúrt izomagy legyél:)]. Tapasztalatból mondom, hogy a mozgás jótékonyan hat a mindennapjaidra. És még egy fontos dolog: próbálj meg pozitívan gondolkozni és hozzáállni a dolgokhoz, így nagyobb esélyed van, hogy észrevegyenek. Az elején biztos, hogy nehéz lesz, de ne add fel, küzdj meg a sikerekért!

Remélem, tudtam valamennyire segíteni neked!

2011. szept. 27. 20:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Ezt a tanácsot hallottam már sokat, most nem megyek bele részletesen. De nem mindenkinek van ideje és pénze edzőtermekre meg hasonló fogyós csodákra. Amúgy sokat fogytam mostanság, és mondták már hogy egész jól nézek ki, csak valahogy a kezdő lépés nehéz. Az lenne a jó ha élőben is találnék olyan lányokat mint neten, inkább élőben szeretnék ismerkedni, csak nem megy. A net meg nem a legjobb hiába tudok jobban beszélni, sokszor messze vannak, és vagy nem pont a feltétlen eseteim. Bár nem hiszem hogy megtehetném hogy esetekről beszélhetek, örüljek annak ami van.

Tudom többet kéne ismerkedni, de teljesen lefagyok ha valakinél kezdeményezni kéne.

Pl van egy csaj, hát mit mondjak a a bombázó típus, haverom szokott vele dumálni, de ő nem akar vele járni, mindig odahívna hogy hátha beszélgetnék vele és történne valami, de ahogy meglátom totális blokk.

2011. szept. 27. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Újra 19:28 vagyok:)

Tisztában vagyok az idő és pénz hiányával, de pl. elég ha futsz, vagy biciklizel akár a haverjaiddal együtt, az szinte nem kerül semmibe, én sem csak a konditeremre gondoltam. A "fogyós csodákról" nem tudok nyilatkozni, mivel nekem nincs szükségem ezekre, de véleményem szerint csak pénzkidobás lenne. Ha pedig újból adódik az utolsó részben leírt lehetőség, vegyél erőt magadon, és beszélgess a lánnyal, hidd el nem fog megenni:) Sokáig én sem hittem magamban, elég kevés volt az önbizalmam, pedig nem sok okom lett volna rá, de addig míg nem döntöttem el magamban, hogy ez így nem jó, és elég ebből, addig nem volt nekem sem sikerem. Én mindenesetre szorítok neked!

2011. szept. 27. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!