Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjam meg az igazit, leendő páromat?
Figyelt kérdés
20 éves férfi vagyok és még nem volt részem igazi párkapcsolatban. Sokat gondolkodom mi lenne a helyes, de nem jövök rá sehogyan sem. Hol és hogyan tudnám megtalálni az igazit?
Próbáltam már társkereső oldalakon, közösségi oldalakon, életben, de sehogyan sem találom meg azt aki engem is megszeretne és én is őt.
Ti hogyan találtátok meg az igazit? Mit tudnátok tanácsolni?
Nagyon magányos vagyok és félek, hogy eltelik a fiatalság keserűségben...
2011. ápr. 11. 15:19
1/10 anonim válasza:
Keresd!
2011. ápr. 11. 15:20
2/10 anonim válasza:
ne add fel. rá fogsz találni. menj bele a spontán ötletekbe.
2011. ápr. 11. 15:23
3/10 anonim válasza:
Társkereső meg közösségi oldalak helyett az életben nem próbáltad? Iskola, munkahely, szórakozóhely, társaság stb.
2011. ápr. 11. 15:30
4/10 anonim válasza:
- en probaltam egyetemen de eddig meg egyik sajnak sem jottem be igazan .... a legutobbi probalkozasnak csufos vege lett .... egyszeruen mikor oda leptem hozza ( pedig csak beszelgetni akartam ) egy szeruen vissza dobot egy szot es arreb ment ... en utanna utanna meg hata forditott nekem csak ugy szo nelkul :-< .... k szarul esett 22f meg nem volt baratnom
2011. ápr. 11. 15:35
5/10 anonim válasza:
20 évesen még nem maradtál le semmiről. Lényeg az, hogy ne add fel a keresgélést, mert igazán akkor van vége ha magadban is feladtad.
2011. ápr. 13. 07:41
6/10 anonim válasza:
Társkereső oldalon is lehet nézegetni, de ott elég időigényes és lutri. Szerintem dobd be magad, csatlakozz valami bulizós ismerősödhöz és ha már ott vagy, próbálkozz esetleg olyanoknál is, akiket elsőre nem látsz "tökéletesnek". Gyakorold az ismerkedést. Ha visszautasítanak, akkor áljj tovább :) Indulj el! Könnyen bele lehet savanyodni, és később annál nehezebb lesz elindulni. Ne csak a neten keresd a megoldást.
30/N
2011. ápr. 13. 09:59
7/10 anonim válasza:
Fel fejel, ami késik nem múlik, szokták mondani! Van egy közeli ismerős barátnőm! 30 évesen találta meg élete első partnerét (minden értelemben)! Na, az Ő esetében már sokszor elgondolkodtam, hogy lesz-e valaha pasi mellette! Ja és még mielőtt valaki találgatna: diplomás, csinos, vékony testalkatú, jó anyagi háttérrel rendelkezik a barátnőm!
2011. ápr. 13. 11:28
8/10 anonim válasza:
11.28
De ha ő ilyen, akkor hogyhogy nem voltak udvarlói?
2011. ápr. 13. 13:48
9/10 A kérdező kommentje:
Családomban nem vagyok egyedülálló ilyen téren. Unokanővérem is 30 éves volt mikor megtalálta az igazit és rögtön össze is házasodtak. Már a 3. gyereket várja.
Bízok még benne hogy hamarosan összejönnek a dolgok!
2011. ápr. 13. 18:02
10/10 anonim válasza:
13:48 Jó kérdés?! Szerintem túlságosan gátlásos volt!Tiniként erős szemüveg, pici cici, szülei sehová nem engedték bulizni, vagy ilyesmi! Ez aztán megmaradt benne és nagyon nehezen oldódott fel, még hülyülni sem lehetett vele, főleg nem pasikról, szexről! Most már valahogy túljutott ezen, nem lehetett könnyű dolga a pasijának, mire eljutott vele az ágyig!De felszabadultan hülyülni még most sem lehet vele, ez már nem fog megváltozni szerintem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!