Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság miért olyan nehéz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért olyan nehéz a fiúknak rendes, egyedülálló lányokat találnia?

Figyelt kérdés

2012. máj. 12. 16:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mert itt siránkoztok!

Lehet hurrogni, lepontozni stb de az igazság akkor is ez marad...

Panaszkodni könnyebb mintsem cselekedni!

2012. jún. 6. 20:05
 12/14 anonim ***** válasza:

"Mert itt siránkoztok!

Lehet hurrogni, lepontozni stb de az igazság akkor is ez marad...

Panaszkodni könnyebb mintsem cselekedni!"

Nem erre vagyunk kiváncsiak!!!Ne kezdjünk el megint egy értelmetlen vitát, igazi válaszokra kiváncsiak az emberek.Ha unatkozol húzz innen valahova, mozdulj ki.

Sok rendes csaj ki se mozdul sehova, vagy annyira gátlásos, hogy valóságra még elbújik, nehogy észrevegyék.

Nem mindenki bulizós igy a buliban való ismerkedés esik.Hobbyklubbok, tánckurzusok a nyerőbbek szerintem.

2012. jún. 6. 20:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Hmm. M az tény, hogy jóval kevesebb esély van bármire ha ki se mozdulunk, haaabááár, itt a facebook stb.

Na mind1, én se szoktam nagyon bulizni járni, bár ha van kivel meg kedvem is akkor igen, meg néha ha nem nagyon akkor is, hogy tényleg ne az jöjjön már le az embereknek, hogy jaj de szeretnék kapcsolatok, barát akármi tök mind1. de azért cseszek bármit tenni érte, meg nem kezdeményezek semmit. Mondjuk nem is feltétlen buli, hanem elmenni akárhova (állatkert, fagyizni,stb.)

Amúgy meg tök jól ellehet filózni ezen, meg tök jó elképzelni lehetséges szitukat, de szerintem így nagyon nehéz párt találni. Ez max úgy működhet, hogy már elve többen vagytok így otthon ülősek pl egy osztályban vagy akárhol ahol együtt vagytok. És akkor úgy alakulhat valami. Legalábbis én így látom. Merthogy ez nekem se volt, és így igazából sokat nem tudtam csinálni.

Talán lányoknak annyival könnyebb, hogy annyit kell tennie, hogy add a külsejére, ha nem valami komplett szociális idióta akkor csak lesz aki észreveszi. Csinos ruha, jó haj stb. Most fiúként meg hiába gyúrj agyon magát, ha úgyis túl félénk hogy oda menjen, vagy visszahúzódó vagy akármi, mert a csaj aztán nem jön oda az tuti.

2012. jún. 6. 21:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Pontosan, hiába gyúr a csávó, meg hiába jár zakóba vagy hiába faszagyerek, ha félénk a nőkkel.A kezdeményezés az útlevél a csajokhoz...
2012. jún. 7. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!