Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék szeretni, csókolni, ölelni egy aranyos, kedves lányt, de mindig foglalt lányokkal hoz össze az élet. Hol lehetnek a szingli szeretnivaló lányok, akik igazán megérdemlik a szeretetem?
Internetes társkeresőt próbáltad?
Nekem bevált, már 6 éve van onnan egy kapcsolatom.
Csabeszmesternek igaza van.Társkereső alanyokat kb igy irnám le én is.Meg gondolom fiúban is kb ezek a variációk.
Egyszerű normális lányokat nehéz találni.Legalábbis elvárják hogy sültgalambot a szájukba tegyük anélkül hogy számba vennének az elején.Már rég nincs olyan, hogy fiú bámul lányt, lány bámul fiút esetleg még kacsingat a fiú mosolyog és a csaj reagál.Legalábbis én már ilyet évek óta nem láttam.Most már csak azt látom mindenhol, hogy csajok elmennek bulizni és partyznak 1000el de sunyiban várják az udvarlókat anélkül hogy néznének körül.Egy idő után meg látod a tökösebbeket hogy mennek önbizalomteli laza stilusban és már dumálják be magukat a csajoknál egyenként.Nálam nagyjából 3 csoportba oszlanak a csajok:
- a büszkék akik elvárják hogy a pasi legyen belevaló dumagép alfahim bla bla, tökös jófellépésü rámenős
- az önbizalomhiányos csajok, akiknek lehet jó lenne egy egyszerübb srác is, de viszont a srácnak kell tökösnek lenni megint hiszen a csajnak annyira alacsony az önbizalma, hogy még az emberre se néz
- a normális csajok akik azt mondják ha a srác nem jön ide hozzám, odamegyek én vagy mosolygok én neki kelltsem fel a figyelmét
A 3ikból nagyon kevés létezik vagy foglaltak már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!