Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért nem kellenek az aranyos, cuki kisfiús külsejű fiúk? Miért kell mindenkinek a nagydarab, kigyúrt állat?
na már kajak elvesztettem a fonalat
egyik nap a nőknek csak a lányos fiúk kellenek
másik nap csak a kigyúrt állatok
harmadik nap csak a külsőre hajtanak (ami egyik nap gizda, másik nap kigyúrt állat)
negyedik nap a pénz kell nekik
meg vagyok zavarodva, ma melyik nap van? melyik típusú pasira bukom éppen? mert már nem értem.
Talán nem napok vannak, hanem különböző nők. Mit nem lehet ebben érteni?
Valakinek a pénz kell, valakinek a cukipofa, valakinek a kigyúrt állat.
Mindenkinek van egy ideálja, nem értem, hogy miért kell általánosítani. Nekem ez nem a cuki kisfiús külső az ideál, nem ez volt tegnap, és holnap sem ez lesz. Van aki meg kifejezetten ezt szereti.
Mindenkinek van egy ideálja, nem értem, hogy miért kell általánosítani.
Igen babám, de én csupán ironizáltam a "napokkal". Mert azt érzem, hogy a pasiknak mindennel bajuk van és azt hiszik, ha mindent ráfognak a másik nemre, majd akkor minden gondjuk megoldódik. Hát nem. Én sem jövök be minden pasinak, mégsem szidom őket, hanem keresek olyat, akinek bejövök. Stimm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!