Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom amit, nektek milyen kép jön le a következőről?
megismerkedtem egy lánnyal elején szimpatikus is voltam neki , de sajna picit szorongtam..és tudjátok olyankor van hogy kicsit "untermészetesen" viselkedik az illető.
A lényeg, felvettem közösségi portálra, és rá irtam de igen nagy hézagokkal válaszolt, ebből nekem az jött le nem gyakoroltam rá kellő hatást. Nem is tudom, egy lány akinek "tetszel" máshogy viselkedik még az irásán is érezni, főleg hogy nem 10 perces hézagokkal ír vissza, magamból kiindulva várom mit ir "figyelek rá". míg ő...
Mindamelett magától nem ír rám:)...ugyeugye lányok
ui: tudom ezek apró dolgok de mint szokás mondani az apróságok sok mindent elárulnak:)
ugyeugye lányok?!
De ha beszélgetni kell azt csináljuk, mert az személyes és fontos, és látom a reakcióit, az valós! De ne már nekem kelljen udvarolnom annak, aki tetszik, Ő srác, kezdeményezzen Ő. Udvaroljon, mutassa ki, hogy tetszem neki. És ne azzal, hogy FB-n rám ír...
Neked a válasz pedig az, hogy nem hiszem, hogy tetszel neki, hiszen ahogy írtad, ha valaki szimpatikus, tetszik neked, akkor várod, hogy írjon, szóljon, és rögtön ugrasz választ adni :)
kedves ismeretlen jámbor lelkü lány:)
nem kell hogy a lány udvaroljon, off: viszont azt elvárom hogy kölcsönös legyen az érdeklődés. De ahogy irtad szerintem sem érdeklem ezt a lányt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!