Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Véleményetek a következőről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményetek a következőről?

Figyelt kérdés
2011 októberében kezdődött, amikor lett egy munkahelyem takarítóként, pont jól jött, 10 perce volt tőlem a melóhelyem. Egy bevásárlóközpontról van szó, ahol több biztonsági őr is dolgozik. Nagyon megtetszett nekem egy nálam 12 évvel idősebb őr, én 23 éves vagyok. Később kiderült, hogy ő is vonzódik hozzám. A helyzet6 viszont nem olyan egyszerű, mert neki vagy felesége meg 4 gyereke, nekem meg van barátom. De munka után találkoztam az őrrel, és belementünk egy titkos kapcsoltba, szex nem történt. De később kiderült, hogy terhes lettem a barátomtól, akivel 5 éve vagyunk együtt, akartuk is a babát, de az őrrel továbbra is "viszonyom" volt. Azért írom idézőjelben, mert nem sokszor tudtunk talizni. Csak a gond az, hogy én sajnos beleszerettem, de ő ezt a mai napig sem tudja. max csak sejtheti. Mikor eljöttem táppénzre a terhességem miatt, azt ígérte, hogy felhív, de azóta sem hív, de sokszor összefutunk a bevásárlóközpontban, mert ott adom le a táppénzes papírt és oda járok vásárolni alapból is. Ha véletlen ketten maradunk, akkor mindig továbbra is bókol meg még mindig látom rajta, hogy érdeklem őt. Mi a véleményetek erről? Szerintetek csak kihasznált? Azt hozzáteszem, hogy attól, hogy ez a helyzet fent áll, bár már nincs viszonyom az illetővel, attól a kisbabámat, aki 3 hónap múlva megszületik meg a páromat imádom!
2012. máj. 5. 23:54
 1/10 anonim ***** válasza:
52%

Sok ilyen ember van, hogy amellett, hogy kapcsolatban él vonzódik egy másik emberhez is. Csak a túlszabályozott keresztény neveltetés miatt nincs ez nyíltan jelen.

Kétlem, hogy kihasznált volna. Akkor nem bókolgatna, ha ketten vagytok.

2012. máj. 5. 23:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Tipikus történet, hülye voltál, belementél és beleszerettél, szerintem nem hagyja el a családját és igen kihasználta.
2012. máj. 5. 23:57
 3/10 anonim ***** válasza:
na látod ha tanultál volna akkor nem egy kibas*zott takaritó lennél és nem lenne ez!!!
2012. máj. 5. 23:58
 4/10 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak: Köszi a véleményedet!

2.nak: Én egy szóval sem írtam bele, hogy azt szeretném, hogy hagyja el miattam a családját, meg sem fordult soha a fejemben, csak nyilván senki sem szereti, ha kihasználják. Én sem hagytam volna el miatta a páromat.

3.-nak. Te alapból leírtad magad nálam, aki lenézi a takarítókat. Ja, csakhogy tudd, és ezzel nem felvágok, csak felvilágosítalak. 14 évig tanultam, soha egyszer nem buktam semmiből, tele vagyok oklevelekkel, van érettségim, és szakmám is, ami baromi jól sikerült. Úgyhogy most legyél okos! Csak rohadt nehéz elhelyezkedni ebben a világban. És a normális hozzáállású embereknek nem piszkos a munka, még a takarítás sem. De rólad az rí le, hogy neked az.

2012. máj. 6. 00:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha néha bókolgat, az nem kapcsolat.

Hogy 4 gyerek és egy feleség mellett lesmárol egy 23 éves lányt: személy szerint elítélem.

Inkább koncentrálj a gyereked apjára, mert vele életed végéig kapcsolatban maradsz. Ha más nem a közös gyerek miatt.

2012. máj. 6. 00:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát attól függ mi történt köztetek.Ha mondjuk szexen kívül voltak lopott csókok, és neked jólesett,akkor nem használt ki, mert kölcsönösen jól éreztétek egymást. Látod rajta, hogy érdekled, de ő meg látja, hogy állapotos vagy...ha már nem "találkoztok" úgy. Plusz ha nem is tett semmire ígéretet,akkor végképp nem használt ki szerintem:)

(azt még hozzátenném, hogy a takarítás is becsületes munka!)

2012. máj. 6. 00:30
 7/10 A kérdező kommentje:
4. válaszolónak: Már nincs köztünk semmi, csak volt. Lehet, hogy nem helyes, amit tettünk, de senkinek nem okoztunk vele fájdalmat, mert titokban maradt. a Gyerekem apjával meg együtt vagyok mai napig is.
2012. máj. 6. 00:38
 8/10 A kérdező kommentje:
5.-nek. Csókon kívül csak lightos dolog történt, de szex konkrétan nem, de jól estek mindkettőnknek az együtt töltök percek. Tényleg nem ígért nekem semmit, én sem neki, csak egyszerűen jó volt vele. Remélem igazad van, és tényleg nem használt ki, csak nem tudom, hogy az ő fejében mi van.
2012. máj. 6. 00:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Az élet mindig visszaadja amit csinálsz.Úgyhogy ugyanebbe a csapdába fogsz esni remélhetőleg,mikor megszületik a gyereked.Mikor majd hulla leszel,és minden bajod lesz,egyszer csak kiderül,hogy a faszid félrelépett:)Akinek esze van,nem kevereg egy 4gyerekes apával.És nem ábrándozik várandósan másik fasziról.Sajnálom a pasid.
2012. máj. 6. 03:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Vagy inkább az esik bele ugyanabba a csapdába, aki ilyet kíván a másiknak. A páromnak mi vagyunk a legfontosabbak, soha sem lépne félre, velünk fog foglalkozni, nem azzal, hogy megcsaljon. Inkább akkor írj badarságot, ha ismered a másikat.
2012. máj. 6. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!