Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek a következőről?
Sok ilyen ember van, hogy amellett, hogy kapcsolatban él vonzódik egy másik emberhez is. Csak a túlszabályozott keresztény neveltetés miatt nincs ez nyíltan jelen.
Kétlem, hogy kihasznált volna. Akkor nem bókolgatna, ha ketten vagytok.
Első válaszolónak: Köszi a véleményedet!
2.nak: Én egy szóval sem írtam bele, hogy azt szeretném, hogy hagyja el miattam a családját, meg sem fordult soha a fejemben, csak nyilván senki sem szereti, ha kihasználják. Én sem hagytam volna el miatta a páromat.
3.-nak. Te alapból leírtad magad nálam, aki lenézi a takarítókat. Ja, csakhogy tudd, és ezzel nem felvágok, csak felvilágosítalak. 14 évig tanultam, soha egyszer nem buktam semmiből, tele vagyok oklevelekkel, van érettségim, és szakmám is, ami baromi jól sikerült. Úgyhogy most legyél okos! Csak rohadt nehéz elhelyezkedni ebben a világban. És a normális hozzáállású embereknek nem piszkos a munka, még a takarítás sem. De rólad az rí le, hogy neked az.
Ha néha bókolgat, az nem kapcsolat.
Hogy 4 gyerek és egy feleség mellett lesmárol egy 23 éves lányt: személy szerint elítélem.
Inkább koncentrálj a gyereked apjára, mert vele életed végéig kapcsolatban maradsz. Ha más nem a közös gyerek miatt.
Hát attól függ mi történt köztetek.Ha mondjuk szexen kívül voltak lopott csókok, és neked jólesett,akkor nem használt ki, mert kölcsönösen jól éreztétek egymást. Látod rajta, hogy érdekled, de ő meg látja, hogy állapotos vagy...ha már nem "találkoztok" úgy. Plusz ha nem is tett semmire ígéretet,akkor végképp nem használt ki szerintem:)
(azt még hozzátenném, hogy a takarítás is becsületes munka!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!