Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tini srácok, kamaszok, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini srácok, kamaszok, ti melyik lányhoz mennétek oda akkor, ha nem tudnátok, hogy van-e pasija vagy sem? Mik a jelek, amikből leveszitek, hogy a csajnak és nincs pasija? Ha kezdeményeztek szingli csajokkal, akkor hogy tud titeket "ottartani"?

Figyelt kérdés
Nagyon hülyén hangzik a kérdés, de iszonyúan fontos! Nyugodtan reklamáljatok, ha nem értitek! :D

2012. máj. 8. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyjából értem mire gondolsz, vagyis nem biztos,de leírom,h szerintem mire: Ugye azt h van e pasija egy csajnak vagy sem,azt manapság ha más nem a bugyuta közösségi oldalakról ki lehet találni,vagy legalábbis lehet következtetni(jóllehet néha rosszul,de ez most mind1). Ha ez ugye már nyilvánvaló,hogy van,akkor egy egyedülálló fiú bátrabban oda mer menni egy ilyen csajhoz beszélgetni,mert így nem gonolják róla,h akarna valamit. Ugyanez esetben,ha a láynnak nincs senkije akkor lehet h nem mer odamenni,mert még azt gondolják h akar tőle valamit,és ez kínos neki. Ez olyan mint az osztályokba,ha egy fiú és egy lány egymással beszélget,akkor máris össze akarják hozni őket. Valami ilyesmiről lehet itt szó,ha jól vettem ki, csak azt nem értem,hogy mi itt a kérdés?
2012. máj. 8. 18:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Pontosan erre gondoltam, viszont majd megfogalmazom érthetőbbem. :)
2012. máj. 8. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
majd??? de mégis mikor?:DD
2012. máj. 8. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Amelyik csaj jelzi valahogyan, hogy érdeklem (pillantások, mosoly, beszédbe elegyedés, stb.), és persze láthatóan nincs ott a párja, annak valószínűleg nincs pasija.

Ha nem jelez semmit, akkor nem lehet tudni.

De szerintem az az általános szabály, hogy a fiatalok legalább háromnegyedénél lehet próbálkozni, mert vagy nincs senkije, vagy éppen szeretne váltani egy jobbra, stb.

2012. máj. 9. 04:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!