Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ki viseli nehezebben a szingliséget a fiúk vagy a lányok? Kérek indoklást és kort, nemet is!
ma 21:21
Csak a kérdés egyik felére válaszoltál! A korod és nemed is leírhatnád és hogy szingli vagy-e.
ma 21:26
Igen, hogy jobban átlássam a helyzetet, egyébként abban igazad van, hogy sokat számít a jelleme is az illetőnek.
Én is leírom, hogy 22 éves fiúként én úgy fél év óta egyre erősebben hiányolok egy lányt az életemből, egy lelkitársat. De a ti véleményekre is kíváncsi vagyok.
ma 21:47
Igen, ilyen kifejtő válaszokat várnék lányoktól, fiúktól egyaránt. Én elég sokáig megvoltam egyedül bár a szerelemről már régebben is sokat álmodoztam, de még akkor nem voltam érett egy kapcsolatra.
Szerintem környezettől függ.. én nekem 1-2 évig tartott de sokkal eredményesebb vagyok barát/pár nélkül, viszont a te korodban ismerős a helyzet, mivel 2 nővérem és egy bátyám van (20, 21, és 19 a fiú) Egyik nővéremre tapadtak a fiúk, most a párjával él. A bátyám jóképű így gyakorlatilag mindent elér. A 2. nővérem már kevésbé eredményes a pasik terén, és ezért elég sok mindent elront.
Összegzés: A te korodban már hiányozna egy társ, de nem erőltetném a dolgot, mert ilyenkor nagyon rossz is lehet :/. De a saját korosztályomban már csak a divat miatt is mindenki járni akar valakivel . 14/L
Én egyet értek Héhaverral (: Mi lenne, ha tudnátok, hogy mit jelent az, hogy szingli. Nem csak azt, hogy nincs kinek a kezét fogni suli után, hanem teljes egyedülállóságot. Ezt úgy, hogy anyu csomagolja az uzsonnád nehéz kivitelezni (:
Tehát: a kisfiúk nehezebben viselik, ha nincs párkapcsolatuk, pláne szexuális, viszont a nőknek elég nehéz magányosan élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!