Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jol be pasizni?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok es eddig csk 2 baratom volt.........szeretek buliba jarni de felenkebb tipus vagyok...........mikor pasival ismerkedem beszelgetek vele de van amikor nem tudom h mit mondjak es nem beszelgetek es o mondja h mondjak vlmit meg ijesmik.........szoval nem vagyok nagy pasizos.......sot felenkebb vagyok.........mit tegyek h lekuzdjem a felenksegem es tudjak jol be pasizni:(((kerlek segitsetek:((:)2009. jún. 24. 19:58
11/12 anonim válasza:
Második vagyok. Akármiről beszélhettek.. pl ki mit szeret csinálni... hová szeret menni nyaralni... miylen kutyája van, kedvenc étele, kedvenc énekese, mit szoktál nap közben csinálni, hova jársz bulizni, mit szeretsz ott inni, miylen zenét hallgattok, voltatok-e már koncerten, szerettek-e strandolni... és így tovább. Nem kell úgy tekinteni a másik nemre mintha másik bolygóról jöttek volna:D Ugyanúgy beszélgess vele, mint a barátnőiddel(persze ne arról, hogy jaj milyen helyes volt az új filmben az a srác vagy éppen milyen ruhát néztél ki magadnak:D) Csak úgy általánosságban magadtokról. Ezek lehetnek pl, hogy melyik suliba jársz, hanyadikos vagy, milyen a suli, hova szeretnél menni tovább tanulni... Amikor első randim volt az élettársammal mi ilyenekről beszélgettünk. Pedig 17 és 24 évesek voltunk akkor. Szóval nem kell másnak tüntetned magad, legyél vicces, mosolyogj sokat és hozz fel akármilyen témát ami eszedbe jut(új film, új zene, stb)
12/12 A kérdező kommentje:
nagyon koszike:)....remelem jol fog menni minden:)
2009. jún. 25. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!