Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell jol be pasizni?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok es eddig csk 2 baratom volt.........szeretek buliba jarni de felenkebb tipus vagyok...........mikor pasival ismerkedem beszelgetek vele de van amikor nem tudom h mit mondjak es nem beszelgetek es o mondja h mondjak vlmit meg ijesmik.........szoval nem vagyok nagy pasizos.......sot felenkebb vagyok.........mit tegyek h lekuzdjem a felenksegem es tudjak jol be pasizni:(((kerlek segitsetek:((:)2009. jún. 24. 19:58
1/12 anonim válasza:
Lehet, hogy túl lelkisnek tűnik a válasz, de én pont olyan voltam mint te.
Meg kell találnod önmagad, fel kell tudni vállalnod a gondolataidat, érzéseidet és utána könnyebb lesz. Végeredményben pedig nem kell a dolgot erőltetni, egy idő után menni fog magától is, hidd el.
2/12 anonim válasza:
16 éves vagy és csak 2 barátod volt?? Ezt úgy mondod, mintha gázul kevés lenne. Én 22 éves vagyok és nekem az élettársam előtt csak 1 barátom volt!! És tudod mit mondok? Büszke vagyok rá! És ha újra élhetném az életem akkor sem tenném másképp! Ne azzal foglalkozz másoknak mi a menő(másoknak=hülyéknek) Na de a kérdésre válaszolva: Olyan pasit kellene találnod aki dumás típus alias nagy szájú, mert nála fel bírsz engedni, jobban feloldódsz. És mivel dumás, több témát fel tud hozni, amikhez nagyobb eséllyel tudsz hozzászólni, mint egy kuka srácnál. Ne akarj jól bepasizni, majd ha megtetszel egy srácnak, úgyis odamegy hozzád. És csakis olyannal gyere össze aki szimpi neked, akivel jól érzed magad, és akivel szeretsz együtt lenni! Ne csak azért akarj bepasizni, hogy növeld a strigulát!(Ezt nem piszkálásnak szántam, csak tapasztalati jó tanács!:))
3/12 anonim válasza:
20:02-esnek: ugyan ez volt velem is :)
4/12 A kérdező kommentje:
hat igen ez is igaz.........cskhogy nekem azert tunt kevesnek mert a baratnoim kozul indegyiknek tobb pasija volt es vlhogy olyan kuloncnek erzem magam........hat csak azzal jovok ossze aki tetszik........a hetvegen megismertem egy pasit o ahogy mondtad jo beszedes tudtunk jol beszelgetni de neha mar nem volt mit mondjak o pedig azzal nyaggatott h mondjak vlmit.........pl mirol lehet beszelgetni egy pasival ha csk kb egy feloraja ismered ot???amugy az a pasi nem jott be es a masodik nap mikor taliztunk hat megmondtam neki h inkabb legyunk baratok...........es ennyi.........lecci segitsetek:(
2009. jún. 24. 20:10
5/12 A kérdező kommentje:
voltatok?es hogyan valtoztatok meg?
2009. jún. 24. 20:11
6/12 anonim válasza:
Kislány!:)
21 vagyok és fiú 2 barátnőm volt eddig.
Az hogy fiú létemre ilyen "kevés" volt fejbe kellene lőnöm magam?:D
7/12 anonim válasza:
nem kell sodródni az árral :D ha nekik több volt akkor egészségükre.. pff :D még jó hogy azzal jössz össze aki tetszik.. baj lenne ha minden jöttmenttel leállnál..
8/12 A kérdező kommentje:
hjaja igazatok van.......sztem nem kell fejbe lonod magad:):P
2009. jún. 24. 20:17
9/12 anonim válasza:
utolsó vagyok, egyébként én is ugyanilyen mint te. és 15/L
nekem is mondta már vki hogy mondjak vmit és elég rossz érzés hogy ő beszél beszél és én meg úgy érzem jó amit csinálok és nem az.. többet kéne beszélnem.. csak hát egyáltalán miről? :S
10/12 A kérdező kommentje:
igy van mirol???en is ezt szeretnem megtudni........ugye mijen rossz mikor keri h mondj vlmit es fogalmad sincs h mit:((((
2009. jún. 24. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!