Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Túl szép lány vagyok"?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Túl szép lány vagyok"? Lehetséges, hogy ezért nem közelednek felém a fiúk?

Figyelt kérdés
Mielőtt mindenki félreértené: nem, nem vagyok egyáltalán beképzelt és nem én tartom magam túl szépnek! Ezt pár barátnőm mondta legutóbb. Szerintük 16 éves létemre azért nem volt még barátom mert nem nagyon mernek közeledni felém a fiúk mert "külsőre nagyon jó vagyok" és félnek a visszautasítástól... 4-es tanuló vagyok, nem antiszoc szóval eljárok bulizni, vásárolni stb csak kevés a srác aki nekem tetszik mert elég válogatós vagyok. Szóval igazán nem értem eddig miért nem jártam még senkivel. Nagyon szeretnék már! L16.
2012. máj. 6. 17:33
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

küldjél képet ha még érdekel.

16/l

2012. máj. 20. 18:52
 42/46 anonim válasza:

Találtam egy 4 éves kérdést:DDD

valyon nézi még valaki?

2016. márc. 7. 00:31
 43/46 anonim ***** válasza:
*vajon *6 És igen.
2018. jan. 11. 22:41
 44/46 SenkixXx ***** válasza:
én vagyok az utolsó! :D
2019. júl. 4. 18:05
 45/46 anonim válasza:
Inkább én xd
2020. ápr. 17. 20:09
 46/46 anonim válasza:
Valójában én
jan. 27. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!