Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Túl szép lány vagyok"? Lehetséges, hogy ezért nem közelednek felém a fiúk?
Figyelt kérdés
Mielőtt mindenki félreértené: nem, nem vagyok egyáltalán beképzelt és nem én tartom magam túl szépnek! Ezt pár barátnőm mondta legutóbb. Szerintük 16 éves létemre azért nem volt még barátom mert nem nagyon mernek közeledni felém a fiúk mert "külsőre nagyon jó vagyok" és félnek a visszautasítástól... 4-es tanuló vagyok, nem antiszoc szóval eljárok bulizni, vásárolni stb csak kevés a srác aki nekem tetszik mert elég válogatós vagyok. Szóval igazán nem értem eddig miért nem jártam még senkivel. Nagyon szeretnék már! L16.2012. máj. 6. 17:33
33/46 anonim válasza:
küldenél nekem is egy képet?
18/F , BP
34/46 A kérdező kommentje:
jó küldtem nektek is, de akkor légyszi cserébe a kérdésemre válaszoljatok...:)
2012. máj. 7. 08:43
35/46 anonim válasza:
Elég jól nézel ki szerintem, ebben igazuk van. Csak kicsit olyan cicababás vagy a képen :D
Rózsaszín cuccok, szőke haj, gondolom ki is vagy sminkelve.
Jól nézel ki, de nem tudom... Én inkább a természetes szépségekhez vonzódom akik nem nagyon sminkelik magukat, de úgy is szépek. Na mindegy :D
Szép lány vagy az a lényeg.
Azt meg, hogy miért nincs barátod már leírtam. Ha találsz olyan srácot aki teszik akkor küldj neki jelet, egyértelműeket, hogy vegye a lapot biztosan ! :D
36/46 anonim válasza:
Nagyon szívesen válaszolok, ha küldesz egy fényképet :)
37/46 anonim válasza:
Szai. lány vagyok, de én őszintén megmondom h milyen vagy :)) szóval küldhetsz képet :PPP
38/46 A kérdező kommentje:
értelek:D nem, egyáltalán nem vagyok cicababás meg nem viselkedem úgy...ez most pont egy rózsaszínes kép lett de amúgy nemszoktam ennyi rózsaszínt hordani..
2012. máj. 13. 18:21
40/46 Sugarpirate válasza:
szia :)
küldj egy képet és segítek neked :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!