Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mikor kezdtetek érdeklődni a szex felé?
1/10 anonim válasza:
mond meg neki hogy akarja-e és nem kell félni tőle neki.. meg mond azt is hogy neked má igen is kell a sex és rosz az nélkül meg lenni!
2012. máj. 6. 00:04
2/10 anonim válasza:
Gáz, nem gáz, én már 13 évesen is érdeklődtem iránta. Most 14 vagyok, fél éve van barátom és kívánjuk egymást pettingelünk,de lefeküdni még nem feküdtünk le,de a terveink között van.Szerintem ez az alapja a kapcsolatoknak, hogy mindkét fél kívánja egymást.
A barátnődnek mond meg, hogy te szeretnéd és készen állsz rá,kérdezd meg, hogy ő hogy van ezzel,mond neki hogy tényleg szereted őt.A legfontosabb hogy védekezzetek!:)
2012. máj. 6. 00:05
Én már kb. 13-14 évesen, jártam is az egyik osztálytársammal, aki egész általános suliban a nagy szerelmem volt, na vele vhogy el tudtam volna képzelni a szexet, de azért olyan fiatalon is volt eszem, és így visszagondolva még jó, hogy nem csináltuk. Viszont kb. azóta rendszeresen maszturbálok napi szinten
2012. máj. 6. 00:08
én úgy kb 12-13 évesen kezdtem el masztizni. később aztán tökélyre fejlesztettem a maszti technikámat :D, de közben meg féltem, hogy nem fogom élvezni a szexet. petting csak 17 évesen volt, és kb ekkor is vesztettem el. de nem bánom, hogy nem adtam oda magam valakinek 14-15 évesen. hiába kívántam, nem lettem volna elég érett agyilag, hogy felfogjam, mekkora súlya van a dolognak.
2012. máj. 6. 00:11
Ha ilyeneket olvasok feláll a farkam :/
2012. máj. 6. 00:14
00.14
Neked is? :D Nekem az egész idő alatt amit ebben a témakörben töltök. :D
2012. máj. 6. 00:52
"szép, csinos, kedves, érett"
persze, külsőleg érett.
mindketten gyerekek vagytok még, tanuljatok inkább, mert a tanárbácsi feleltetni fog és beír az ellenőrzőbe, ha rosszak vagytok!
mi a fenének kell egy 16 évesnél ezt erőltetni, nem értem -.- még ha 18 lenne vagy valami.
2012. máj. 6. 00:54
Uccsó, honnan tudod, hogy a kérdező nem idősebb?
2012. máj. 6. 03:17
9/10 Mr.? válasza:
it nem a kerdezöröl van szó,hanem a csajrol...16 évesen még nem kéne elkezdeni
2012. máj. 6. 20:52
Nem azt mondtam, hogy el kell kezdeni, tök mást kérdeztem...
2012. máj. 6. 21:20
Kapcsolódó kérdések: