Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ti mikor kezdtetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mikor kezdtetek érdeklődni a szex felé?

Figyelt kérdés
A barátnőm 16 éves nagyon szép, csinos, kedves, érett de a sex nemérdekli. Felszoktam hozni témának néha olyankor nevet rsjza de nem kívànja vagy nemtudom. Már egy éve együttvagyunk és nagyon szeretjük egymást. De nembirom ki hogy ne sexeljünk. Ti mit tanácsolnátok?
2012. máj. 6. 00:00
 1/10 anonim válasza:
mond meg neki hogy akarja-e és nem kell félni tőle neki.. meg mond azt is hogy neked má igen is kell a sex és rosz az nélkül meg lenni!
2012. máj. 6. 00:04
 2/10 anonim válasza:
48%

Gáz, nem gáz, én már 13 évesen is érdeklődtem iránta. Most 14 vagyok, fél éve van barátom és kívánjuk egymást pettingelünk,de lefeküdni még nem feküdtünk le,de a terveink között van.Szerintem ez az alapja a kapcsolatoknak, hogy mindkét fél kívánja egymást.

A barátnődnek mond meg, hogy te szeretnéd és készen állsz rá,kérdezd meg, hogy ő hogy van ezzel,mond neki hogy tényleg szereted őt.A legfontosabb hogy védekezzetek!:)

2012. máj. 6. 00:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Én már kb. 13-14 évesen, jártam is az egyik osztálytársammal, aki egész általános suliban a nagy szerelmem volt, na vele vhogy el tudtam volna képzelni a szexet, de azért olyan fiatalon is volt eszem, és így visszagondolva még jó, hogy nem csináltuk. Viszont kb. azóta rendszeresen maszturbálok napi szinten
2012. máj. 6. 00:08
 4/10 anonim ***** válasza:
én úgy kb 12-13 évesen kezdtem el masztizni. később aztán tökélyre fejlesztettem a maszti technikámat :D, de közben meg féltem, hogy nem fogom élvezni a szexet. petting csak 17 évesen volt, és kb ekkor is vesztettem el. de nem bánom, hogy nem adtam oda magam valakinek 14-15 évesen. hiába kívántam, nem lettem volna elég érett agyilag, hogy felfogjam, mekkora súlya van a dolognak.
2012. máj. 6. 00:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyeneket olvasok feláll a farkam :/
2012. máj. 6. 00:14
 6/10 anonim ***** válasza:

00.14

Neked is? :D Nekem az egész idő alatt amit ebben a témakörben töltök. :D

2012. máj. 6. 00:52
 7/10 anonim ***** válasza:

"szép, csinos, kedves, érett"

persze, külsőleg érett.

mindketten gyerekek vagytok még, tanuljatok inkább, mert a tanárbácsi feleltetni fog és beír az ellenőrzőbe, ha rosszak vagytok!

mi a fenének kell egy 16 évesnél ezt erőltetni, nem értem -.- még ha 18 lenne vagy valami.

2012. máj. 6. 00:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Uccsó, honnan tudod, hogy a kérdező nem idősebb?
2012. máj. 6. 03:17
 9/10 Mr.? válasza:
it nem a kerdezöröl van szó,hanem a csajrol...16 évesen még nem kéne elkezdeni
2012. máj. 6. 20:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy el kell kezdeni, tök mást kérdeztem...
2012. máj. 6. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!