Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem? (távkapcsolat szakítás)
van egy srác csak így msn-en keresztül ismerem és SZERETEM ő az elejétől fogva mondta h működne ez a távkapcsolat de én ebbe nem hiszek aztán megszerettem őt és bíztam benne!
úgy volt hogy 2 hét múlva lejön hozzám és tudunk találkozni de nekem ez nem megy mm a távkapcsolat mert nem bírom ki h akit szeretek az nincs velem:S
kb 1 hete "járunk és minden este azon gondolkozok h h fogom ezt bírni:S és mindig sírás lett a vége:S
tegnap is pont ezen gondolkoztam és rájöttem h ha magamat se tudom becsapni és elhitetni magammal h kibirom akkor ez nem fog menni:S
tegnap msn-en (csak ott beszélünk)
leírtam neki h nekem ez így nem megy mert túlságosan szeretem ahhoz h kibírjam a távolságot:S
ennyire szemétnek nem éreztem magam főleg h még alig ismerjük egymást de ő már nagyon szeretett és én is őt:S
de em tudtam tovább húzni mert ha találkozunk utána csak még jobban hiányozna:S
sajnálom de én erre még nem vagyok kész:S
jól tettem h "szakítottam" vagy meg kellet volna várni az első talit?
annyira bunkónak érzem magam és ennyire még sose utáltam magam:S
ő :fiú 17 én 15 lány
köszi:)
és tök jó h nektek ennyire bejött:D
nem tudom mert igazából annyira azt érzem folyton h nekem ez nem fog menni és ez az érzés erősebb bennem mint bármi más:S
akkor elmeselem az en tortenetemet :)
3 evvel ezelott meg osztalykirandulason meg ismertem egy csajt, elvoltunk menve bulizni s ott ismerkedtunk meg (3dik eves egyetemista voltam) beszelgettunk telefonszam csere oszejottunk egy ejszakara. Azutan kezdtunk jobban beszelgetni minden felen 500 kilometer van kozottunk s nagyon jol mukodik csak egy a gond velunk egyikunk sem akar koltozni a masikhoz. Szerelem talalkozas minden megvan csak egyik sem akar koltozni, eldontottuk h talalkozunk es majd eljegyzes utan osszekoltozunk (en fiu letemre kell koltozzek hozza mert ott jobb a megelhetoseg) s addig csak talalkozunk meg mindig mukodik 3 ev utan pedig csak egy ejszakai kaland lett volna
kitartas kell a tavkapcsolathoz
Lol. Járás találka né'kül? Milyen már az?
Mi is neten zúgtunk egymásba barátommal de találkoztunk és ott az elsó csók után neveztük magunkat 1 párnak.
Egyébként jól tetted, így nem kapcsolat egy kapcsolat.
hát utólag: jól tettem:)
megismertem egy srácot a barátomat akit nagyon szeretek!!
és igen megérte_!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!