Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti is ezt tettétek volna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is ezt tettétek volna?

Figyelt kérdés
Párszor randiztam egy sráccal, akinek tetkója, fülbevalója van, cigizik, és kiderült, hogy egy igénytelen valaki. A szüleim tudták, de azt nem, hogy ilyen. Amikor megtudták,szakítottam vele neten, mert messze (120 km) lakunk egymástól. Nem éreztem szerelmet, csak tetszett, hogy hosszú idő óta kellek valakinek.
2012. máj. 5. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
21%
ez :D:D:D:D:D:D:D:D nevetséges.
2012. máj. 5. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
le se álltam volna ilyen emberrel.. gratula szépségem.. :DD
2012. máj. 5. 15:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Adtam neki esélyt,mert melóból jött mindig a randira.
2012. máj. 5. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, ezt tettem volna. Távkapcsolat csak akkor éri meg, ha nagy a kötődés, szerelem. Ha kifogtál egy csávót, aki nem is tetszik, igénytelen, ráadásul még messze is van, akkor nem értem, hogy most mit kattogsz ezen. Hidd el találsz normális srácot is.
2012. máj. 5. 15:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Legyél már válogatós. Ne legyen elég a meghódításodhoz annyi, hogy az illető érdeklődik irántad, akármilyen vagy te, legyenek elvárásaid a férfiak felé, legalább annyi, hogy ne legyen igénytelen az illető.
2012. máj. 5. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:
neked pont jó, ne hagyd ott :)))
2012. máj. 5. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!