Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor megismerkedtetek a barátotokkal, párotokkal milyen illatot tettetek fel magatokra? Randikon milyen illatokkal érzitek magatokat magabiztosnak?
Azt hiszem lila-fekete C-trhu volt rajtam, de azóta már használtam, Celine Dion-t, Kylie Minough-ot és most van egy francia parfümöm. Ezek közül a C-thru a kedvence.
Amúgy nem hinném, hogy a parfümnek köszönhetem az elmúlt 3 évet, szerintem ez annyira nem meghatározó.
Én továbbra is azt mondom, hogy nem ez a meghatározó. legalábbis nem ez kéne legyen a meghatározó.
Ha a parfüm alapján választanánk párt akkor bárki tetszene, mondjuk aki kék Adidas-t, vagy szürke STR8 at használ...
Vagy elehet akármilyen jó pasi, ha nem használ parfümöt mehet a sunyiba?! Ez annyira gyerekes, biztos az vagy még...majd kinövöd...
A lényeg hogy ne használj sokat sem hanem a fül mögé a csuklóra és egy picit a ruhára és a nyakra.
Sok sikert
de az illat az ne legyen erős amikor megszaglászod!;)
avril lavigne: forbidden rose
avon: little black dress
én az elsö randin avonos Summer White parfümöt használtam.szerintem nem jött be neki akkor..mert joval utána vettem meg az Adidast,..és miközben a testem habzsolta mondta mennyire jo illatom van:)
szoval maradtam az Adidasnál
avonos: Pure Blanca
Azóta eltelt 4 év :) De nem az illatom miatt maradt velem. Szereti azt is ha nincs rajtam parfüm, azt mondja akkor is jó az illata a bőrömnek. Ez fontosabb nekem mint mikor ellát 100 féle parfümmel. Már annyi van h nem tudom hova tenni:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!