Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már hogy direkt féltékennyé tettétek a fiút?
röviden annyi hogy van egy lány, akivel mostanába túl közeli kapcsolatba kerültem..a héten konkrétan közölte hogy szívesen összejönne velem, stb stb, csak akkor még nem mondtam rá semmi konkrétat..tegnap közölte este hogy ma találkozik valakivel szóval hamar elmegy aludni..azt mondta h csak beszélgetnek.
és én áhh szeretem azt a lányt, konkrétan beleszerettem de
nem tudom ezt csak azrt mondta h féltékennyé tegyen?
am azóta már küldtem neki egy levelet amibe leírtam h szeretem.
Találkozik valakivel, ezért elmegy aludni. Mi a probléma?:) A csaj nem féltékennyé akart tenni, hanem te vagy féltékeny egy amúgy tök hétköznapi kijelentés miatt:D
Ne bonyolítástok tú. Szeretitek egymást, sokáig! :)
Tudom csak ááhh, azthittem szétrúgom a gépet hogy elkéstem :(
Remélem nem jön este azzal hogy összejött vele, mert akkor mostmár tényleg felkötöm magam
Amúgy olyanokat írt hogy én vagyok az egyetlen fiú akit ilyen közel engedett magához, meg ilyesmi..csakhát ez h találkozik vele elég zavaró :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!