Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti nálatok tényleg 175cm magasságtól férfi a férfi? Van ez a határ, aki nem éri azt a magasságot esélytelen nálatok?
Én 1.60 vagyok és kifejezetten NEM szeretem a magas pasikat. Zavar, ha nem érem fel őket. :D
Szóval nálam 1.60-tól max 1.80-ig jöhet, vagy inkább csak 1.75-ig. ;)
165cm magas vagyok és olyan szép lányok utasítottak vissza pusztán a magasságom alapján, hogy nagyot néztem.
Rajongtak értem, de mivel neten nem láthatták mekkora vagyok így egész jól tudtam fűzni őket, amint megtudták, hogy ő má rmellettem nem hordhat magassarkút, egyből eltűnt az életemből.
Sajnos rengeteg ilyen lány van, mi alacsony fiúk kihalásra vagyunk ítélve. :(
ma 01:11
Valóban az összhatás a lényeg, és pont emiatt nem szabad kijelenteni, hogy egy bizonyos magasság alatt a nő nem tud férfiként nézni a férfire. Ez a kijelentés ugyan gyakran megállja a helyét, de azért az alacsonyságot kizáró okként kezelni nem lehet. Nekem például nem lenne baj, ha a pasim 160 cm lenne, nagyon aranyosan néznénk ki együtt, és még így is neki kellene lehajolnia.
pénztárca vastagság függvénye náluk hogy ki a férfi és ki nem.
Lehetsz 158 cm is, ha van 50 milliód euróban, ez esetben dögleni fognak érted a nők.
"egy 180 cm-es 60 kg-os pasira sem tudnék férfiként nézni."
Látszik, hogy ostoba pasi vagy.:)
Az a legjobb kombó számomra, amit elmondtál.
Látom mindenki jó alacsony pontszámot kapott, aki válaszolt erre a kérdésre. Igazából nem értem, mi ez a sértődöttség. A magas lányok a magas fiúkat szeretik, az alacsonynak meg mindegy. Ez ilyen egyszerű. Van aki a nagymellű nőket szereti, van, aki a kis mellűeket. Akkor most ezen meg mi nők, sértődjünk meg? Volt egy ilyen sztorim:
Béla egy nagymellű ismerősöm pasija kijelentette nekem, hogy esélyem sem lenne nála, mert kicsi a mellem, és úgy érezné magát, mintha egy gyerekkel szexelne. Erre mondtam én, hogy nem tudtam, hogy a várólistáján vagyok, de akkor sürgősen húzzon ki onnan, mert a férfi nálam 175 cm-től kezdődik. Természetesen halálosan megsértődött, a nagymellű barátnőjével együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!