Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közeledjek a lány felé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek a lány felé randin?

Figyelt kérdés
Az ok, h beszélgetés, séta,evés, szórakozás, etc., de hogyan kellene fizikai kapcsolatot létesíteni vele? (Elsősorban csók, aztán a többi majd, de az másik randin) :D?

2012. máj. 1. 20:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Első randin szerintem kell még csók, max. puszi, az arcra.
2012. máj. 1. 20:52
 2/11 A kérdező kommentje:
bocsi, nem írtam, ez második randi lesz (:
2012. máj. 1. 21:03
 3/11 anonim ***** válasza:
30%
vágd tarkón
2012. máj. 1. 21:06
 4/11 A kérdező kommentje:

áh, meg se érzi...

na, de komoly válaszokat kérek emberek!

2012. máj. 1. 21:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a második randi még nem sokkal több, mint az első. Csók, kézfogás, több nem kell. Majd később.
2012. máj. 1. 22:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindegy, hogy első második vagy akárhanyadik randi.... érzed, hogy a lány jól érzi-e magát (sokat nevet, mosolyog, dobálja a haját, igazítja a ruháját, mindig a legjobb oldalát igyekszik feléd mutatni stb).

És akkor te simán elkezdhetet az apró közelesédeket (egyből csókkal kezdeni nagyon hirtelen és kockázatos - volt hogy én akkor is visszautasítottam első csókot csak emiatt, amikor bejött az illető). Apró érintések, igyekszel minél többet hozzáérni és látod a reakcióját. Aztán ha minden ok, jöhet a kézfogás és/vagy csók, nem fogja visszautasítani.

Remélem segítettem, sok sikert és fő a magabiztosság. Egy nő sem szereti a tesze-tosza pasikat.

2012. máj. 2. 11:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2012. máj. 2. 17:20
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
Mutasd meg neki a bankszámla egyenlegedet.
2012. máj. 5. 13:39
 9/11 anonim ***** válasza:
67%

nem olyan egyszerű dolog ez,ahogy sokan gondolják....legfőképp tizen és huszonéves korban pl. nálam akármikor csajoztam az vállt be a legjobban,hogy önmagam adtam :) és én elég sokoldalú vagyok pl...de ezt erőltetni sem lehet,viszont a csajok nagyon szeretik....udvarlásnál pl. kereteken belül rámenőztem de poénosan,meghívtam randira ahol már egy pici komolyságot is vittem bele,de mindig megtudtam nevettetni,de volt,hogy 5perc után viszont meg is csókoltam érzékien...szerintem de csak szerintem egy nő imádja és akár már randinál,ha tudod mikor mire gondol,a szeméből kinézed,és ráadásul sok oldalú is vagy...szégyen nem szégyen,vannak pasik akiknek kivan találva az udvarlás és van,akiknek nem...ahogy valakiknek jól áll a divatos ruha,de valakiknek nem...ennyi :)

23/F

2012. máj. 5. 14:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Második randin ha leültök egy padra, karold át (amit már első randin is megtehetsz), aztán ha elindultok sétálni, fogd meg a kezét, aztán egy romantikus pillanatban csókold meg. Egyszerű, de örök emlék marad.
2012. szept. 29. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!