Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek a lány felé randin?
áh, meg se érzi...
na, de komoly válaszokat kérek emberek!
Szerintem mindegy, hogy első második vagy akárhanyadik randi.... érzed, hogy a lány jól érzi-e magát (sokat nevet, mosolyog, dobálja a haját, igazítja a ruháját, mindig a legjobb oldalát igyekszik feléd mutatni stb).
És akkor te simán elkezdhetet az apró közelesédeket (egyből csókkal kezdeni nagyon hirtelen és kockázatos - volt hogy én akkor is visszautasítottam első csókot csak emiatt, amikor bejött az illető). Apró érintések, igyekszel minél többet hozzáérni és látod a reakcióját. Aztán ha minden ok, jöhet a kézfogás és/vagy csók, nem fogja visszautasítani.
Remélem segítettem, sok sikert és fő a magabiztosság. Egy nő sem szereti a tesze-tosza pasikat.
nem olyan egyszerű dolog ez,ahogy sokan gondolják....legfőképp tizen és huszonéves korban pl. nálam akármikor csajoztam az vállt be a legjobban,hogy önmagam adtam :) és én elég sokoldalú vagyok pl...de ezt erőltetni sem lehet,viszont a csajok nagyon szeretik....udvarlásnál pl. kereteken belül rámenőztem de poénosan,meghívtam randira ahol már egy pici komolyságot is vittem bele,de mindig megtudtam nevettetni,de volt,hogy 5perc után viszont meg is csókoltam érzékien...szerintem de csak szerintem egy nő imádja és akár már randinál,ha tudod mikor mire gondol,a szeméből kinézed,és ráadásul sok oldalú is vagy...szégyen nem szégyen,vannak pasik akiknek kivan találva az udvarlás és van,akiknek nem...ahogy valakiknek jól áll a divatos ruha,de valakiknek nem...ennyi :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!