Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány, minden reggel látom, nem tudom, h közeledjek felé. Ötletek?
Egy csaj.. reggelente mindig 7 óra körül szoktam látni a megállóban, ő is vár, énis. Én többször megyek el hamarabb, mert gyakorlatom van, és be kell érnem.
Egy ideje feltűnt, hogy nagyon néz! :) Ennek örültem is, mert.. igazából nekem bejön... Amikor én oda érek a megállóban, ő már mindig ott szokott állni a barátnőjével. Volt olyan is, hogy amikor valaki oda állt, és nem látott, arrébb állt és megint nézett. :P Viszont amikor ránéztem, akkor néha gyorsan elnézett... Soka mosolyog.. Kb úgy egy hete látott a városban, vele volt 2 másik lány és.. egy fiú.. Beszélgetett... Én egyik haverommal voltam, mentünk konditerembe. Ő meglátott és rámfigyelt.. és mosolygott. :) Viszont nincs olyan pillanat amikor egyedül lenne.. MINDIG, de tényleg mindig van ott vele valaki. Így pedig biztos, hogy nem fogok odamenni hozzá, h "szia, hogy hívnak, én xy vagyok." ..nem. Kizárt. :D Gondoltam már arra, hogy ráköszönök, amikor szállok fel.. és meglátjuk vissza köszön -e. De szerintem meglepődne, és zavarba jönne..nem akarok aztsem, hogy ő legyen kínos helyzetben a barátnőjével, miattam, mert ráköszöntem. Nemtudom.
Mit csináljak?:( Lányok, ti hogy éreznétek magatokat, mit várnátok? Fiúk ti meg mit csinálnátok a helyemben?
17/F
És nem, nem úgy tetszik ez a lány, hogy húúde megb---nám. Hanem helyes, meg aranyos, főleg amikor rám mosolyog. :D:D
Így kérek normális, rendes válaszokat, légyszi!
Mikor legközelebb mosolyog, nyugodtan (hehe, tudom hogy egyszerűen hangik...) menj oda hozzá, és köszönjél.
Kérdezd meg a nevét.
Mondd meg, hogy szépnek találod, és szeretnéd megismerni.
Kérd el a telefonszámát.
Másnap hívd fel, és beszélj meg vele egy randit valami emberi időpontra.
Teljesen mindegy, ki van vele.
Végig próbálj nyugodt maradni.
Végig legyél határozott.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!