Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez szánalmas lenne?
Az lenne a legjobb, ha te vallanál személyesen a lánynak, tudom nehéz, de később majd meglátod jobban fog tisztelni, mint ha nem te magad vallottál volna neki.
Sok sikert! ;)
légy bátor, mint én elmondtam a kiszemelt lánynak tetszik és aranyos és szeretném jobban megismerni, halogattam pár hétig míg azt gondoltam magamba hogy egyszer élünk és vagy most sikerül vagy soha..max annyit vesztettem volna hogy elutasít és akkor mi van? legalább tudom hogy nem ő lett volna az igazi...
bízz magadban és menj oda, nem lessz gond tudom milyen mert én nekem is nagyon nehéz volt szinte reszkedtem,furcsán vert a szivem és a hasam is furán mocorgott,de végül elmondtam neki (erre megkönnyebbültem) és szerencsére jól sült el a dolog jól fogadta még örült is neki!!
sok sikert majd ha tudol értesíts a fejleményről hogyan sült el a dolog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!