Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez szánalmas lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez szánalmas lenne?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem egy lány, de nem merem megszólítani. Egy lány barátom felajánlotta, hogy ha akarom ő elmond mindent ennek a lánynak, mert nem bírja nézni már, hogy nem történik semmi az ügyben. Én azt mondtam, hogy nem szeretném, ha mondana neki bármit is, de én azóta sem mertem megszólítani a lányt és most már kezdem úgy érezni, hogy lehet, hogy mégis csak jó lenne, ha besegítene. Szerintetek ezzel nagyon szánalmas lennék a lány szemében?
2012. ápr. 29. 03:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Az lenne a legjobb, ha te vallanál személyesen a lánynak, tudom nehéz, de később majd meglátod jobban fog tisztelni, mint ha nem te magad vallottál volna neki.

Sok sikert! ;)

2012. ápr. 29. 03:29
 2/5 anonim válasza:
Mondd meg te neki! Ne kérj segítséget, csa egy kis bátorság kell hozzà..!
2012. ápr. 29. 11:24
 3/5 anonim ***** válasza:
én lány vagyok és nagyon utálom ha a barátaim kerítősködnek. Mondd el neki, és ne féljél. Nem fog se kinevetni, se megverni. (: Ha meg nemet mond akkor nyugodj bele, hogy amúgyse működött volna.
2012. ápr. 29. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
nem lenne, ez már az. Az első mondat a legszánalmasabb
2012. ápr. 29. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:

légy bátor, mint én elmondtam a kiszemelt lánynak tetszik és aranyos és szeretném jobban megismerni, halogattam pár hétig míg azt gondoltam magamba hogy egyszer élünk és vagy most sikerül vagy soha..max annyit vesztettem volna hogy elutasít és akkor mi van? legalább tudom hogy nem ő lett volna az igazi...

bízz magadban és menj oda, nem lessz gond tudom milyen mert én nekem is nagyon nehéz volt szinte reszkedtem,furcsán vert a szivem és a hasam is furán mocorgott,de végül elmondtam neki (erre megkönnyebbültem) és szerencsére jól sült el a dolog jól fogadta még örült is neki!!

sok sikert majd ha tudol értesíts a fejleményről hogyan sült el a dolog..

2012. ápr. 29. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!