Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy többet beszélgessünk és jobban megismerjük egymást?

Figyelt kérdés
Van egy fiú-az osztálytársam- én nagyon tetszik..:$ a minap együtt mentün haza és a múltkor meg is ölelt. Eddig nem sokat beszélgettük, huzamosabb ideig max 10-15 percet. Amikor ránézek általában ő is rámnéz, de valamelyikönk minig elkapja a tekintetét. :/ Egyik nap mosolyog rám meg haza kisér a másik nap meg tudomást sem vesz rólam..:/ Akkor most mi van?? Segítség!!! 16/L
2012. ápr. 26. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Ja hát szoktunk ilyet hogy úgy csinálunk mintha leszarnánk a csajt de az az igazság hogy közben végig rájuk gondolunk.Ez ilyen macsó dolog, nehogy már azt higgye hogy mindig rá gondolok.De ha hazakísér meg beszélget veled akkor biztos tetszel neki.Szerintem csak félénk a fiú.hívd be egyszer hozzátok, vagy menjetek el sétálni... találd fől magad.
2012. ápr. 26. 17:28
 2/3 anonim ***** válasza:
ja 20/F
2012. ápr. 26. 17:28
 3/3 A kérdező kommentje:
De én már nem akarok rácsimpazkodni...azt szeretném, hogy ő jöjjön oda, hogy beszélgetni akar velem és ne nézzen át rajtam sohase..://
2012. ápr. 26. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!