Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszerettem egy fiút 4 napig jártam vele de szakított mert állítólag " nem ismerjük egymást" és azt mondta h beszélgessünk h megismerjük egymást de nincs közös témánk ő szerinte és nem is akar velem beszélni mit csináljak? :O:O
Hány évesek vagytok, 12? o.O
Majd felnősz és kész.
Szeretni csak azt lehet, akit ismersz. Ha nem ismered, akkor egy fantomot szeretsz, akit elképzeltél. Úgyhogy a beszélgetés és a megismerés nem egy rossz ötlet.
Mellesleg ő egy szabad ember, azzal beszélget, akivel akar. Ha veled nem akar, el kell fogadnod.
Mi az, hogy mit CSINÁLJ?
Szakított veled, lezárta, miért kell minden lánynak/nőnek makacsul és erőszakosan visszacsinálni? Miért nem lehet egy döntést tiszteletben tartani?
Jártatok, de nem jöttél be neki, valószínüleg üresnek és tartalom nélkülinek érezte a beszélgetéseiteket, ez van. Pont.
Senki nem akar bántani téged, de valahogy fel ekll ezt fognod.
15 évesek vagyunk :D
de am meg ő mondta azt nekem h ismerjük meg előbb egymás és még utánna járni szeretne velem..
de most meg h őszi szünet van így itthol vagyok (mert kolis vagyok és ő is ) és msn-en meg nem ír rám én meg nem írok rá mert nem tudok mien témát kitalálni ami érdekelheti :S most akk írjak rá és találjak ki témát? vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!