Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megszerettem egy fiút 4 napig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszerettem egy fiút 4 napig jártam vele de szakított mert állítólag " nem ismerjük egymást" és azt mondta h beszélgessünk h megismerjük egymást de nincs közös témánk ő szerinte és nem is akar velem beszélni mit csináljak? :O:O

Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 11:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok, 12? o.O

Majd felnősz és kész.

2010. nov. 4. 11:54
 2/16 anonim ***** válasza:

Szeretni csak azt lehet, akit ismersz. Ha nem ismered, akkor egy fantomot szeretsz, akit elképzeltél. Úgyhogy a beszélgetés és a megismerés nem egy rossz ötlet.

Mellesleg ő egy szabad ember, azzal beszélget, akivel akar. Ha veled nem akar, el kell fogadnod.

2010. nov. 4. 11:57
 3/16 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy mit CSINÁLJ?

Szakított veled, lezárta, miért kell minden lánynak/nőnek makacsul és erőszakosan visszacsinálni? Miért nem lehet egy döntést tiszteletben tartani?

Jártatok, de nem jöttél be neki, valószínüleg üresnek és tartalom nélkülinek érezte a beszélgetéseiteket, ez van. Pont.

Senki nem akar bántani téged, de valahogy fel ekll ezt fognod.

2010. nov. 4. 11:57
 4/16 anonim ***** válasza:
A "nem ismerjük egymást" azt is jelentheti, hogy nem ilyennek képzeltelek. Máshogy, de megmondta ugyanezt. Fogadd el!
2010. nov. 4. 12:00
 5/16 A kérdező kommentje:

15 évesek vagyunk :D

de am meg ő mondta azt nekem h ismerjük meg előbb egymás és még utánna járni szeretne velem..

de most meg h őszi szünet van így itthol vagyok (mert kolis vagyok és ő is ) és msn-en meg nem ír rám én meg nem írok rá mert nem tudok mien témát kitalálni ami érdekelheti :S most akk írjak rá és találjak ki témát? vagy mi?

2010. nov. 4. 12:29
 6/16 A kérdező kommentje:
és szerintem azért mondta azt h még barátok is lehetünk meg minden mert még van nálla esélyem csak nem akarom elszúrni sem =/ és most nem tudom mi az amit meglátna bennem ami teccik neki.. mert hát nem is ismer és akk h lehet azt kijelenteni h nincs bennünk közös?:O:O
2010. nov. 4. 12:35
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha nincs közös témátok, akkor eleve halott ügy sztem :(
2010. nov. 4. 13:11
 8/16 A kérdező kommentje:
hát.. épp ez egy kicsit fura mert van..
2010. nov. 4. 13:17
 9/16 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van közös témája!! Ez így hülyeség. Ha az érdeklődési körötök külünböző is, ha önkéntelenül is idomultok a másikhoz ebben, akkor nem lehet probléma. Ha meg nem megy, akkor az gond!
2010. nov. 4. 13:20
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem legyen a MAGYAR NYELVTAN a közös témátok, te biztosan profitálnál belőle nem is keveset...
2010. nov. 4. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!