Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszerettem egy fiút 4 napig jártam vele de szakított mert állítólag " nem ismerjük egymást" és azt mondta h beszélgessünk h megismerjük egymást de nincs közös témánk ő szerinte és nem is akar velem beszélni mit csináljak? :O:O
hát.. igen (:
pff.. hát te ne mondd meg h mi legyen főlleg meg ilyen IQ-val ... -.-"
Valóban, te láthatóan egy különlegesen elmés kislány vagy, hogy 20 mondatból egyet sem sikerült még véletlenül sem helyesen leírnod...
Arra még nem gondoltál, hogy a barátod rájött, hogy sötét vagy mint a kivilágítatlan lépcsőház éjszaka és a barátod ezért fújt visszavonulót?
Ez imádnivaló, kérdező felteszi a kérdést:
Miért hanyagol hirtelen a fiú, aki az elején azt mondta nekem, érdeklődik irántam.
Miért mondja azt, hogy nem akarja folytatni, nem akar többet beszélni velem, holott az elején ismerkedni akart?
Erre többen is leírják, leírjuk, hogy talán azért, mert az a fiú ebben a pár napban megismert, és nem tetszettél neki. Azt mondta nem akar többet beszélni veled, ez elég egyértelmű, még ha a lány buta, akkor is.
Minden normális emberre elmondható, hogy attól még, hogy valakit randevúra hívok, vagy ismerkedek, az még nem egy SZERZŐDÉS... ha annyira szörnyű az amúgy elején szimpatikus partner, akkor nem fogok lehorgonyozni... épp ezért ISMERKEDÉS a neve, mert előbb puhatolózól és ismerkedsz a másikkal.
A taglalt srácnak nem jöttél be. Van ilyen.
De mit csinálsz erre kedves kérdező?
El kezded bizonygatni, hogy jajj, hát igaz hogy megkérdezem itt tőletek, miért is NEM AKAR VELEM beszélgetni, de én tudom én érzem én biztos vagyok benne, hogy van még esélyem, ez tuti.
Ez nagyon röhejes. :D
Arról nem is beszélve, hogy a szövegértésed, felfogási képességed és úgy eleve a kritikán aluli helyesírásod alapján legtöbbünk ugyanúgy döntött volna a mint a srác.
Rendben, minden srác szereti a szexet, és fogsz is majd találni partnert.
De egészen őszíntén, őszíntén... kinek élvezet egy ilyen lánnyal beszélgetni, erőltetni valami normális témát, hátha felfogja?
Senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!