Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet lergjobban megsérteni egy lányt?
"csúnya vagy"
szerintem ez a leggonoszabb...
még ha olyantól is hallanám aki nem tetszik akkor is megsértene
Ez nálam személy-függő, de nekem az lenne a legsértőbb egy férfi szájából, h "Nem tudok rád nőként tekinteni." vagy "Semmit nem érzek irántad. Se gyűlöletet, se szeretetet. Semmit."
Utálom a közönyt.
ilyen nincs....volt olyan bnőm,akinek a szó is elég volt,de volt akinek egy büdös pofon sem. nem pártolom az ilyen embereket és NE üssetek meg nőt...de azért megvédeni megfogom magam :) nem merülnék bele részletekbe,de maradjunk annyiban,ahány féle nő,annyi féle tűrés...
23/F
hát ez attól függ, hogy kimondja nekem a dolgokat..pl: van egy osztálytársam aki szokta mondani, hogy dagadt vagyok (egyébként nem vagyok az csak van egy kis pici pocim:D) meg hogy csúnya vagyok de nem veszem magamra mert tudom hogy csak piszkálódik és mert tetszettem neki..:D
viszont azt utálom ha a hasammal piszkálnak mert nagyon nem szeretem (a barátom egyfolytában piszkálja de azt tudom hogy ő szereti hogy nem vagyok egy csontkollekció modell mint a volt barátnője DE ha egyszer is szóvá tenné (persze ha finoman mondaná akkor nem) habozás nélkül rávágnám hogy menjen vissza a csajhoz ha olyan jó alakja van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!