Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek igaz, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz, vagy csak nem akart megsérteni?

Figyelt kérdés

Az egyik csaj mondta nekem, hogy nem kellek neki, mert túl jól nézek ki. (be volt egy kicsit rúgva, én meg pláne)

Kérdezem tőle, hogy ha ezt komolyan mondja akkor miért baj? Válasz: mert hamar otthagynám.

Volt a barátnője, mondta nekem hogy tetszek neki, ő is tetszik nekem.

Sose merttem odamenni egy lányhoz se úgy voltam vele, hogy jöjjenek ők. De mostanában már nem érdekel. Odamerek menni és egyszer nem küldtek el szinte. (A csúnyák elküldenek, de a jó csajok nem)

Hogy lehet ezekből a nőkböl kimenni? Nem értem.

2011. aug. 6. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Biztos Brad Pitt reinkarnációja vagy.
2011. aug. 6. 18:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem lehetek, mert még él.
2011. aug. 6. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:
De most mi a kérdés? Örülj neki, hogy a jó csajok nem tudnak neme mondani neked. Élvezd a helyzetet, fiam.
2011. aug. 6. 18:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Azért mondta ezt, mert be volt rúgva, vagy komolyan gondolta?

Persze, ezt tőle kellene megkérdezni, de kíváncsi vagyok a véleményekre. Valaki legalább gazdagabb lett egy udvarias lerázós szöveggel.

2011. aug. 6. 18:36
 5/6 anonim válasza:

A választ szerintem is tőle érdemes megkérdezned. Ha tetszik, és ő is neked, akkor mit veszíthetsz? Kapsz egy nemet, de legalább megtudod, hogy van-e esély erre a kapcsolatra. A lányok előfordulhat, hogy így akarnak lerázni egy srácot, de szerintem nem túl gyakori, hogy a jóképűségre hivatkoznának. Ha nem hallhatott a lány rólad csúnya sztorikat a barátnőkkel kapcsolatban vagy egyéb olyan információt, ami miatt nem szeretne a barátnőd lenni, akkor lehet, hogy tényleg le akart rázni, de az is lehet, hogy komolyan gondolja az általad leírt okot, és ezt meg lehet beszélni egy olyan fiúval/lánnyal, aki inteligens módon képes kezelni a kapcsolatait, és megbízható. Ha szeretnél a lánnyal lenni, szerintem álj a sarkadra, és józanul kérdezd meg, de úgy, hogy ne hozd kellemetlen, kínos helyzetbe. :) Remélem segítettem...

18L

2011. aug. 8. 14:39
 6/6 anonim válasza:

Ha tetszik, és te is neki *

(előző kommenthez)

2011. aug. 8. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!