Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti elhinnétek egy határozott, magabiztos, jóképű fiúról, hogy 20 éves létére még szűz?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 26. 15:12
11/15 anonim válasza:
Igen. Sőt, ha már ilyet elmond, akkor már biztos elég szoros kapcsolat van köztünk- én nagyon örülnék. :) Te ilyen vagy?
12/15 A kérdező kommentje:
Aha,igen! Én büszkén vállalom, és egyáltalán nem zavar,egyszerűen nem talált rám az igazi, vagyis 1szer voltam szerelmes,de az reménytelen volt(az illetőnek párkapcsolata volt.)
Ha kérdezik,én megmondom, egyenesen,h szűz vagyok, de általában nem szokták elhinni...
2012. ápr. 26. 21:14
13/15 anonim válasza:
igen... ezek azok a fiuk, mint te is akik nem kinaljak minden utmenti ribizli gizinek a prtekajukat
14/15 jekyll-fan válasza:
én barátom most lett 19 éves márciusban, és akkor még szűz volt :)
úgyhogy igen, elhinném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!