Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány, akinek bejönnek a huszonévesen 15-17 évesnek kinéző fiúk?
Az ilyen fiúk csomó ideig azt hiszik,h sose lesz párjuk,pedig a dolog sokkal egyszerűbb,későn érő típusok.
De úgy 28-30 körül majd fordul a kocka,és az ilyen pasik lesznek a legkapósabbak,sokkal tovább megőrzik a fiatalságukat.
Párom ilyen =) 24 éves, de sokan 16-nak nézik a kisfiús arca miatt. Nagyanyám szinte leszidott, hogy mit akarok egy kisfiútól. Aztán akkor esett le neki, hogy valami nem stimmel az elméletében, mikor párom mesélt a húgáról, aki velem egy idős.
Engem nem zavar, sőt, kifejezetten tetszik a dolog, pláne, hogy engem sem szoktak 16-nál többnek tippelni a magasságom, és a kislányos arcom miatt. Párom pedig nagyon örül a fejének, mert mellettem már kinéz 18-nak... =D
21/l
Csak netes ismerkedésnél hátrány. Személyesen pedig nem kell elmondanod idejekorán az életkorodat. Mármint ha idősebbre pályázol, akkor el mondanod hamar, ha fiatalabbra, akkor higgyen a szemének.
25-35/F :-)
Minden azon múlik, hogy milyen 15-17 évesnek néz ki.
Ha ilyen szakmunkás bajuszos, pattanásos, görbe, sárga fogú, igénytelen, olyan akiből látszik, hogy nem lesz jó pasi később sem, akkor nyilván nem jönne be senkinek.
Meg ha a testalkata fejletlen, görbe hátú, csenevész, pipaszár lábú, nulla arcszőrzet, vagy pamacsokban nő (persze borotválni lehet), akkor az nem túl vonzó.
Sok mindentől függ ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!