Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektek erről mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Én most vagyok 8. osztályos, csendes típusu, visszahúzódó, könnyen jövök zavarba. Félévkor 4,4 volt az átlagom. Nem barátkozok könnyen, inkább szeretek visszahúzódni, barátnőm sem volt még. Az összes fiú osztálytársam kicsit lekezelően bánik velem, ők a nagy menők, akikből folyton árad a sok poén, de ugyanakkor nagyon bunkók is. Tanárokal tiszteletlenek, van amelyik 3 tantárgyból bukott félévkor. Beszólogatnak mindenkinek, nekem is, és ez még több önbizalmamat veszi el. Teljesen átlagos kinézetű vagyok, nem hordok extém frizurákat, és még csak arra sem foghatom ezt a viselkedést, hogy sötét bőrű lennék... nem, nem vagyok az.

Egy jobb barátom van, ő kocka, és ő is olyan visszahúzúdó, mint én. Metin2 függő, régen eggyüt játszottunk egy szerveren, de én azóta "leszoktam" a játékról, de ő folytatja. A jegyei a gépezés miatt nem valami jók, épp hogy kétharmad körül lehet az átlaga.

A kérdésem az lenne, hogy ez mennyire tetszik a lányoknak ? Nektek mi erről a véleményetek ? Én lennék ilyen hülye, hogy nem vagyok bunkó mindenkivel, és hogy figyelek az órákon és tanulok ? Nektek "bejönnek" az olyan fiúk, akik folyton írják a sok egyest, akik kiszámíthatatlanok, egyszer jófej, egyszer beéget mindenki előtt ?

Majd ha érdelek valami, még írhatok magamról, most ennyire futotta....

(15/F/nyolcadikos)

2012. ápr. 25. 18:23
1 2 3 4
 21/33 MicreE ***** válasza:
Hello, Ne foglalkozz velük szerintem. Amúgy meg legyen önbizalmad és kész. Én 4 tanuló vagyok, de még is nem a csendes típusú vagyok. Én személy szerint nem csípem az ilyen "kisfiúkat".
2012. ápr. 30. 22:04
 22/33 MicreE ***** válasza:
Kihagytam 17/f
2012. ápr. 30. 22:05
 23/33 A kérdező kommentje:
Nyáron hiába is próbálnám "fejleszteni" az önbizalmam, mert ilyenkor erre az egyetlen esély az, hogy (falusi vagyok) lemegyek a focipályára, és elkezdek a fiúkkal (akiket alig ismerek) focizni (amit utálok). Mivel focizni nem tudok, és utálok is, ezért ennek az a vége, hogy a pályára nem vagyok jó, akkor betesznek kapuba, mert legalább megvan az esély arra, hogy nekem jön a labda, így "kivédem" azt... Amúgy se cselezni, se védeni nem tudok, így ez a lehetőség ki van lőve... Mit lehet még csinálni falun ?
2012. ápr. 30. 22:08
 24/33 MicreE ***** válasza:
Hol laksz?
2012. ápr. 30. 22:13
 25/33 MicreE ***** válasza:
Én fociztam 4 évig ezért nekem ilyen bajom nincs és 2 évig úsztam. Feltalálom magam. Most Amerikai focizni fogok és mellette kondizok.
2012. ápr. 30. 22:15
 26/33 anonim ***** válasza:

Figyu!

4-5-6 év múlva a rendes, értelmes lányok a hozzád hasonló rendes srácokat fogják keresni, amennyiben nem tartod ennyire fontosnak a jegyeidet! AZ EMBERT NEM A JEGYEI HATÁROZZÁK MEG! Lehet egy gyengébb tanuló sokkal szélesebb látókörű, sokkal intelligensebb, mint egy olyan diák, aki csak mindig bevágja az anyagot, bemagolja és kap egy jó jegyet, de semmi nem érdekli azon kívül, nem olvas utána bizonyos dolgoknak, nem érdeklődik az új, senki által nem kényszerített tudás megszerzéséért!

Tanulj, tervezd a jövőt és ez mellett szeress kikapcsolódni és nem lesz gond, ha jó fej tudsz maradni, mert ne feledd: a jó fej lányok, az ilyeneket keresik!

2012. ápr. 30. 23:09
 27/33 MicreE ***** válasza:
+1
2012. ápr. 30. 23:15
 28/33 A kérdező kommentje:

23:09: Én nem a magolós tanuló vagyok, hanem inkább olyan, akit ha valami érdekel, akkor elég annyi hogy órán odafigyelek, és otthon egyszer-kétszer elolvasom az anyagot. Pl. mostanában alig tanulok fizikát, ennek ellenére kitűnő vagyok belőle. Ez azért van, mert érdekel a fénytan és az energia, így megmarad bennem.

Sőt, utálom a magolós tanulást, annak semmi értelme, hogy betanulok valamit 2 nap alatt TZ-re, 2 hét múlva pedig a felét se tudom.

Már megint elmondom, hogy a jegyeimet csak leírtam, nem vagyok "jegyfüggő" !

Az érdeklődésemről annyit, hogy állandóan jelentkezem szinte minden helyi és levelezős versenyre, ilyenek pl. E-misszió (természetvédelem, természettudományok), Kálti Márk (levelezős történelemmel kapcsolatos), stb.

2012. máj. 1. 06:45
 29/33 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2012. máj. 2. 16:06
 30/33 A kérdező kommentje:
Magyarországon =)) Ezt inkább nem mondanám meg, hátha valaki rámismerne...
2012. máj. 2. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!