Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek erről mi a véleményetek?
Én most vagyok 8. osztályos, csendes típusu, visszahúzódó, könnyen jövök zavarba. Félévkor 4,4 volt az átlagom. Nem barátkozok könnyen, inkább szeretek visszahúzódni, barátnőm sem volt még. Az összes fiú osztálytársam kicsit lekezelően bánik velem, ők a nagy menők, akikből folyton árad a sok poén, de ugyanakkor nagyon bunkók is. Tanárokal tiszteletlenek, van amelyik 3 tantárgyból bukott félévkor. Beszólogatnak mindenkinek, nekem is, és ez még több önbizalmamat veszi el. Teljesen átlagos kinézetű vagyok, nem hordok extém frizurákat, és még csak arra sem foghatom ezt a viselkedést, hogy sötét bőrű lennék... nem, nem vagyok az.
Egy jobb barátom van, ő kocka, és ő is olyan visszahúzúdó, mint én. Metin2 függő, régen eggyüt játszottunk egy szerveren, de én azóta "leszoktam" a játékról, de ő folytatja. A jegyei a gépezés miatt nem valami jók, épp hogy kétharmad körül lehet az átlaga.
A kérdésem az lenne, hogy ez mennyire tetszik a lányoknak ? Nektek mi erről a véleményetek ? Én lennék ilyen hülye, hogy nem vagyok bunkó mindenkivel, és hogy figyelek az órákon és tanulok ? Nektek "bejönnek" az olyan fiúk, akik folyton írják a sok egyest, akik kiszámíthatatlanok, egyszer jófej, egyszer beéget mindenki előtt ?
Majd ha érdelek valami, még írhatok magamról, most ennyire futotta....
(15/F/nyolcadikos)
21:09, én csak leírtam a helyzetet, lehet hogy nálam kicsivel többet számítanak a jegyek, mint másoknál, de azért nem vagyok annyira szélsőséges, mit amit te gondolsz. Hiszen hogy lehetne egy embert csak ez alapján megítélni ? Mindenkit meg kell ismerni, és nekem nem is a jegyekkel van a bajom, hisz az ő dolguk. Nem képzelem felsőbbrendű lénynek magam a jegyeim miatt, velem is megesik, hogy nem készülök, és jön a röpdoga eggyes.
Összefoglalva: részben igazad lehet, de eléggé eltúloztad.
előbbi 20 éves lány vagyok.
direkt túloztam el.
csak azért írtam, hogy felhívjam a figyelmed arra, mennyire irritáló lehet egy buta ember számára (aki ha megszakad, se tud ötöst szerezni) az, ha jó tanuló vagy, és ilyen sűrűn hangoztatod a való életben is, mint itt.
amúgy meg még pár hónap és középiskolás leszel, minek foglalkozol a buta prolikkal? gondolom ők szakmunkásképzőbe mennek, cigányok közé, te meg valami normális helyre.
Ha tehetném, nagyon szívesen megölelgetnélek. Csak, hogy egy kicsit jobb legyen.
Na a kérdésre válaszolva: az önbizalomhiányodat muszáj lesz legyőznöd, mert ha visszahúzódó leszel gimibe is, akkor ott se lesznek barátaid és csak rosszabbodik a helyzet. Szerintem el kéne tulajdonítanod a jegyektől és a tanulástól, mert szerintem nem ez számít. Nem attól lesz valaki okos, hogy mindig ötösei vannak (nem azért mondom, mert téged mondjuk butának tartanálak), hanem attól, hogy mennyire "ért az élethez". Végül is az én nézeteim alapján az számít okos embernek. Fiatal vagy még, élvezd ki. Lazíts egy kicsit. Ne mindig a megszokott dolgokat csináld, törj ki egy kicsit, különben hamar belefásulsz. Nem kell bunkónak lenned, egyszerűen csak nem feltétlenül kell ilyen "jó kisfiúnak" lenned. Ez meg már fejben dől el, akarod-e vagy sem? Ha nem szeretnél megváltozni, akkor se aggódj, gimiben lesznek bőven olyanok, mint te, nekem is sok hozzád hasonló osztálytársam van.
Egyébként nekem mint fiú, nem jössz be, sajnos én a "rosszfiúkra" bukok... Nem a bunkókra, hanem a rosszakra, ez talán a természetem miatt van így, mivel én se vagyok egy szent. De sok sikert neked, remélem, hogy sok barátot találsz magadnak és szeretni fognak. ;D Nézd a pozitív oldalát: új iskola, új osztály, új lehetőség. Vágj bele picifiú. :) Még egyszer sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!