Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú-lány barátság, ahol a felek vonzódnak egymáshoz, de nem éreznek szerelmet?
Én így érzek a legjobb fiúbarátom iránt. Folyton hülyülünk, de mindent megtudunk egymással beszélni, egymás lelki támaszai vagyunk, imádunk egymással lenni, és van benne valami, mikor egymás szemébe nézünk. Vonzódom hozzá, de nem mondanám, hogy ez szerelem. Nem szeretnék járni vele, csak jó érzés, ha kapok tőle egy-egy ölelést, vagy ha megérint, és mikor mélyen egymás szemébe nézünk, stb. Van egy olyan érzésem, hogy ő is így érez irántam. Létezik, hogy ez így maradjon még nagyon-nagyon sokáig, és ne alakuljon ki belőle szerelem, de a barátság se romoljon meg?
19/L
Szerintem ne vonzódásnak, hanem inkább szeretetnek nevezzük:)
Én is így vagyok, egy lánybarátommal:)
20/F
Első vagyok.
Nálunk dettó, de tényleg. Pedig van barátom, de őt holnap dobom másfél év után, mert nem bírom tolerálni, amiket csinál, csinált. De ő meg úgy hiányzik, mindig :) Mindent megbeszélünk, vele nevetek a legtöbbet és sose hagy el vagy magamra
Szerintem ha már bebizseregsz,akkor szexuálisan is vonz az illető!Plusz pont, hogy tetszik a személyisége és a cselekedetei is:)
Megmaradhattok a barátság szintjén(önuralom), de lehet belőle szex vagy akár járás is:)
Gondolj arra, hogy mennyire bánnád, ha majd egyszercsak megosztaná veled azt, hogy tetszik neki egy másik lány és járni szeretne vele. Ha elkap a féltékenység és a szomorúság, akkor bizony nem tudsz vele megmaradni csak barátságban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!