Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tetszem neki vajon? Vagy nem? Barátok még lehetünk?
Van egy srác,aki nagyon tetszik. Azt gondoltam eddig,hogy én is neki. A testbeszédéből ez egyértelműnek tűnt,és a barátnőim is így gondolták. Sokszor kicsit remegett,meg elpirult,miközben beszéltünk.Mindig nagyon kedves volt,és mosolygott . Olyan tipikus "édes " nézése volt. Gyakran mélyen a szemembe néz,bár néha meg kerüli a szemkontaktust.
Mostanában kicsit közelebb kerültünk egymáshoz,mint osztálytársak. Azonban ha neten beszélünk, a stílusa olyan más lesz. Közönséges,túl laza,meg flegma. Akkor is nagyon kedves,meg bókol,csak valahogy más. Teljesen gátlástalanul elmond mindent,amit gondol. Szexuális jellegű dolgokat is simán mond nekem,ami szerintem teljesen illetlenség,mert legalább szépen megfogalmazná,de nem. Ráadásul azzal poénkodik,hogy én meg ő...tudjátok. Szóval ha valóban tetszenék neki,akkor lehet,hogy nem merne ilyeneket írni. Barátok vagyunk,én feljebb akartam lépni,de jobb lenne a barátság szintjén maradni,igaz? Nekem tetszik,és én többet érzek iránta barátságnál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!