Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, lenne nálatok esélye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, lenne nálatok esélye egy mackósabb fiúnak?

Figyelt kérdés

A kérdés adott. Sok helyen írják, hogy egy mackós pasi biztonságérzetet nyújt a párjának, hogy nincs jobb annál, mint egy macihoz hozzábújni, és hogy nagyon megértőek, jó a humoruk, és állítólag jobban tudják szeretni a barátnőjüket, mint bárki más.

Ezek az állítások szerintetek igazak? Én is így érzem magamról, de most sajnos szingli vagyok.

17/F

2012. ápr. 21. 15:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Így kép nélkül nem tudom megmondani... De végül is félig meddig igaz...
2012. ápr. 21. 15:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Képet nem szívesen küldök ismeretlenül, maximum pár óra/nap beszélgetés után, mert közben úgy ahogy "megismerem" a leányzót akivel beszélgetek.
2012. ápr. 21. 15:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, hogy 2010-2011-es hasonló kérdéseknél láttam pár lányt, akik írták hogy kifejezetten ezt a kategóriát kedvelik a fiúk köréből. Hova lettek azok a lányok? :)
2012. ápr. 21. 15:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Értem. Hát azok a lányok biztos találtak maguknak párt :D Vagy most éppen tv-t néznek :D
2012. ápr. 21. 15:44
 5/11 A kérdező kommentje:

Sajnálatos dolog.. :D

Na, hátha ír ide egy lány aki érdeklődik irántam. :D

2012. ápr. 21. 15:45
 6/11 anonim ***** válasza:
En is szeretem a mackos pasikat, de mackossag melle legalabb magas legyen. Pl. jelenleg aki tetszik nekem, az kb 186 cm es 93 kg, de nekem tokre bejon, olyan aranyos...persze azt azert nem kell felreerteni...a mackossag nem azt jelenti, hogy log a haj rajta, hanem azt, hogy testes.
2012. ápr. 21. 15:50
 7/11 anonim ***** válasza:

En 180 vagyok es van egy kis hasam (na nem sorhas, ruhaban nem is latszik:)), plusz izmos is vagyok.. De a lenyeg az onbizalom, a magabiztos fellepes. Legyel kedves, jofej, humoros es torodo, ezek sokkal fontosabb tulajdonsagok.

Hajra, kerdezo! En drukkolok Neked:)

(plusz ha akad egy korombeli leanyzo.. Irhatna:) )

29F

2012. ápr. 21. 15:56
 8/11 anonim válasza:
Persze! Bár nálam egy fiú testalkata másodlaogs, de abszolúte nincs kifogásom.
2012. ápr. 21. 15:58
 9/11 anonim ***** válasza:

182 cm vagyok 92 kg. Izmos, de van egy kis hasam. Amikor elhatároztam, h leadom és kocka hasat csinálok a barátnőm szabályosan megtiltotta. Azt mondta sokkal férfiasabb vagyok így h van egy kis poci és kényelmesebb is ha ráteszi a fejét.

Strandon is észrevettem, hogy megnéznek a csajok és sokszor vissza is hallotam, hogy sokkal jobban tetszik nekik ha van egy kis poci mintha kocka hasam lenne.

2012. ápr. 21. 16:02
 10/11 anonim válasza:
Én imádom őket. Csak ne legyen alacsonyabb nálam!
2012. ápr. 21. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!