Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, lenne nálatok esélye egy mackósabb fiúnak?
A kérdés adott. Sok helyen írják, hogy egy mackós pasi biztonságérzetet nyújt a párjának, hogy nincs jobb annál, mint egy macihoz hozzábújni, és hogy nagyon megértőek, jó a humoruk, és állítólag jobban tudják szeretni a barátnőjüket, mint bárki más.
Ezek az állítások szerintetek igazak? Én is így érzem magamról, de most sajnos szingli vagyok.
17/F
Sajnálatos dolog.. :D
Na, hátha ír ide egy lány aki érdeklődik irántam. :D
En 180 vagyok es van egy kis hasam (na nem sorhas, ruhaban nem is latszik:)), plusz izmos is vagyok.. De a lenyeg az onbizalom, a magabiztos fellepes. Legyel kedves, jofej, humoros es torodo, ezek sokkal fontosabb tulajdonsagok.
Hajra, kerdezo! En drukkolok Neked:)
(plusz ha akad egy korombeli leanyzo.. Irhatna:) )
29F
182 cm vagyok 92 kg. Izmos, de van egy kis hasam. Amikor elhatároztam, h leadom és kocka hasat csinálok a barátnőm szabályosan megtiltotta. Azt mondta sokkal férfiasabb vagyok így h van egy kis poci és kényelmesebb is ha ráteszi a fejét.
Strandon is észrevettem, hogy megnéznek a csajok és sokszor vissza is hallotam, hogy sokkal jobban tetszik nekik ha van egy kis poci mintha kocka hasam lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!