Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez mégis mi nálatok?
Írtam hogy a héten fogunk talizni...
2 hete ismerem nemfogok azonnal odafutni
Tudom a nemtörődöm taktika necces, köszi a válaszokat.
Egyébként 19 vagyok
semmit sem jelent.
jól csináltad a játékot amúgy.
random embereknek meg nem adja ki magát ilyen gyorsan a lányka valószínűleg.
ez a későbbiekben még jól jöhet neked,ha a konkurencia is írogat neki,böködig,meg lájkolják a tükörbe csücsörítős képeit.
tudni fogod,hogy nem egy azonnal flörtölős típus.
minimalizáld tovább az írogatást a személyes találkozásig.
Nincs új a nap alatt, mikor még fiatal csajozós korszakomat éltem, az ezeket hívtuk szűzk.urváknak. Akik olyanok, mintha, de mégse. Remélem érthető.
Ha tényleg ez a kategória, akkor csak kiröhögni érdemes őket, annyi időt érdemelnek.
Szóval csak félkész taktikád van ;)
Ez olyan mindegy egy üres szendvics, a keret megvan de attól még nem lesz olyan jó íze :)
Én ajánlom hogy tartsd meg eleinte a hűvösebb oldalad de azért néha rakd oda magad mint férfi - így laza de romantikus srác jelleged lesz :) az bírják a csajok
Ahogy látom ő is a nehezen kaphatót szereti vagyis az kell neki szóval kellemes színészkedést! :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!