Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez problémát jelentene nálatok, ha egy fiú ilyen odabújós típus?
Figyelt kérdés
Imádom az alacsony lányokat, mert melletük érzem igazán férfinak magam és legszívesebben állandóan ölelgetnem, puszilgatnám, szeretgetném őket. Megőrülök, hogy nincs barátnőm és nem tudok kit szeretgetni! *-*2012. ápr. 5. 22:55
4/17 anonim válasza:
úúúristen létezik ilyen? kellesz nekem . 168 vagyok és 20 éves gond? xd
6/17 anonim válasza:
Dehogy jelentene problémát!! A barátom is ilyen, imádom :)))
7/17 anonim válasza:
Nem probléma, párom is ilyen, pedig már nagyon-nagyon régóta együtt vagyunk.
8/17 anonim válasza:
jaj de jó vannak még ilyen fiúk:))egyáltalán nem baj
9/17 anonim válasza:
Tökéletes. *-* Szeretem érezni, hogy a férfi az férfi. Ugyan akkor azt is jó tapasztalni, hogy velem gyengéd. :)
10/17 anonim válasza:
De édes*.* Nagyon kis drága lehetsz :))
én meg pont alacsony lány vagyok, és úgy érzem, hogy a fiúknak inkább a magas lányok jönnek be... szóval ritka kincs vagy :-)!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!