Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ez problémát jelentene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez problémát jelentene nálatok, ha egy fiú ilyen odabújós típus?

Figyelt kérdés
Imádom az alacsony lányokat, mert melletük érzem igazán férfinak magam és legszívesebben állandóan ölelgetnem, puszilgatnám, szeretgetném őket. Megőrülök, hogy nincs barátnőm és nem tudok kit szeretgetni! *-*

2012. ápr. 5. 22:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De még nem mondtam a rossz hírt, alacsony vagyok én is. :D
2012. ápr. 6. 17:43
 12/17 anonim ***** válasza:
persze ez nagyon aranyos :D csak a lényeg h ne nyálas benyomást keltsen, hanem tényleg h te vagy az erősebb, a nagyobb és a karjaidban érezze magát biztonságban :D ez így furán hangzik de így van:)
2012. ápr. 6. 17:46
 13/17 anonim ***** válasza:
ja és az nem baj ha nem vagy magas :D
2012. ápr. 6. 17:47
 14/17 anonim válasza:
szerintem se gond, ha nem vagy magas !:D
2012. ápr. 6. 19:18
 15/17 kislany3 ***** válasza:
ez nem problema!nekem bejon :) az jo ha olelget minket a parunk,meg olyan odabujos fajta ,nekem ez tetszik :)
2012. ápr. 9. 22:14
 16/17 anonim válasza:
Volt nekem is egy tőlem aranyosabb barátnőm, de nem az számított, hogy alacsony, hanem hogy IMÁDTUK egymást! Amilyen alacsony volt, annál nagyobb puszikat kaptam tőle és ő is tőlem! Szóval hajrá!
2012. jún. 26. 14:55
 17/17 anonim válasza:
Francba...én magas vagyok.😣😢
2018. máj. 19. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!